+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Modni dodaci Calvin Klein - Kolekcija za proljeće / ljeto 2019

  20. 03. 2019      Iz svijeta mode

Nova kolekcija modnih dodataka globalne marke Calvin Klein za proljeće i ljeto 2019. godine je tu i puna je lijepih, bezvremenskih komada. Modni brend Calvin Klein za ovu sezonu odabrao je posebno ružičaste i fuksije nijanse. I njeni klasični crni, sivi i smeđi komadi s uobičajenim monogramom „CK“ imaju karakteristične žute, prepoznatljive elemente.

Ružičasta i fuksija. Zašto ove karakteristične boje? Jer pristaje apsolutno svima i svačemu. Bez obzira jeste li brineta, brineta ili plavuša. Uvijek će biti u redu i prije svega će vam odgovarati. K abelky, ruksaci, torbe, šalovi, kaiševi ili bejzbol kape. Sve to nudi nova Calvin Klein kolekcija . Naravno, možete kombinirati i slagati pojedinačne dodatke.

šal Calvin Klein

Sigurno će vas dojmiti torbe na ramenima , koje se mogu koristiti ne samo za ležerno nošenje, već i za slobodno vrijeme, a možete birati između nekoliko nijansi. Još jedan odličan modni komad su obostrane trake, koje možete s velikim entuzijazmom koristiti za sve odjeće. Oboje po vrlo povoljnoj cijeni.

torba Calvin Klein

Više inspiracije možete pronaći u našem videu na Različitoj TV!

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija