+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Modni dodaci Desigual - nova kolekcija FW19!

  10. 07. 2019      Iz svijeta mode

Nova kolekcija Desigual za jesen i zimu 2019. godine donosi puno novih, lijepih, praktičnih i posebno dizajnerskih modnih dodataka. Ono što ćemo razgovarati s vama, drage dame, torbe nikada nije dovoljno. A što je s dodacima poput novčanika ili šalova koji će oživjeti vašu odjeću. Dizajnerske novčanike spadaju u vrhunske dodatke s kojima je marka doista mogla osvojiti, jer nisu samo lijepe i praktično strukturirane, već su jednostavno razrađene do najsitnijih detalja. Dio svake jesenske ili zimske odjeće nesumnjivo bi trebao biti dizajnerski šal, ako ga i dalje volite nositi, a zatim se inspirirajte.

Dizajnerske torbe

Nova kolekcija također dolazi s prekrasnim dizajnerskim torbama . Ne samo da možete birati između velike raznolikosti različitih oblika i boja, već i moguće izmjene. Dizajn se i dalje nastavlja na valu višenamjenskih komada. Stoga je sjajno da za cijenu jedne torbice zapravo dobijete tri torbe. Što se isplati. Osim torbica, možete birati i predivne dizajnerske torbe ili ruksake.

ženska torba Desigual

Šalovi dizajnerski

Zanimljivi dizajni, materijali i brojne veze, poput šalica Desigual u koji ste se dugo zaljubili, i nije čudo. Ne samo da su ugodni na dodir, već se i vaši svakodnevni outfiti odjednom pretvaraju u neobične. Zimi se, osim toga, zagrijava, pa što više možete poželjeti nego šal koji izvrsno funkcionira.

Šalovi dizajnerski

Novčanice dizajnerske

Mali, srednji ili veliki, dizajnirani novčanici u raznim oblicima, materijalima, nacrtima i nacrtima. Imate što izabrati. Volite li dobro uređene kartice i posjetnice? Ili sve zajedno u većim odjeljcima? Radije li se radujete manjim torbama koje mogu stati samo u malene novčanike? Za vas su izrađeni i dizajnirani novčanici. Uz to, u većini slučajeva savršeno ćete ih uskladiti s Desigual torbama istog dizajna.

novčanik Dizajn

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija