+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Modni dodaci Desigual SS17

  02. 03. 2017      Iz svijeta mode

Obećavamo vam ono što smo vam obećali u prethodnom članku nove kolekcije Desigual proljeće / ljeto 2017 i upoznat ćemo vas s novim, pametnim i originalnim dodacima. Dizajnerski modni dodaci za koje svi znamo da su popularni zbog svog divljeg dizajna i atipičnih oblika. Kao što smo već spomenuli, Desigual je ove godine smislio znatno suzdržaniju kolekciju, a to se naravno odnosi i na dodatke. Zamislimo neke.

torbe

Dizajnerske torbice opet su šarene, uzorke, sportske i elegantne, ali i jednobojne. Neki se komadi mogu oblikovati na bilo koji način - povećati se, skupljati, drugi letjeti, a drugi se mogu nositi jednostavno i elegantno. Stoga su pogodni za sve djevojke i žene različitih dobnih skupina i položaja.

Dizajn torba

Dizajn torba

Novčanici

Dizajnerske novčanice opet imaju različite oblike i veličine, divlje su, ali i umjerene. Pohrana i neki se mogu nositi kao pismo. Ali svi imaju nešto zajedničko, lijepo, stilski i praktično. Neki odgovaraju torbi istog dizajna, a neki odgovaraju bilo kojoj drugoj torbi.

Novčanik dizajniran

nakit

Novost je i gore spomenuti Boho Chic stil , na kojem je Desigual iskakao u obliku nakita. Što se tiče nakita, izbor je opet raznolik i potrebno je reći da je nakit podložan trenutnim modnim trendovima.

Dizajnerska ogrlica

šalovi

Ako još nemate šal Desigual, ove ćete godine sigurno odabrati elegantne, ali i sportskije verzije, različite oblike, stilove i beskonačnost vezanja. To možete vidjeti u našem videu.

Šal dizajniran

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija