+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Modni dodaci? Osnova outfit :)

  01. 08. 2014      Iz svijeta mode

Prekrasan je ljetni dan, samo napravljen da nosite nešto što će vas upaliti i ispuniti dobrim raspoloženjem tijekom dana. Imamo nekoliko savjeta za Desigual dodatke koji će zasigurno dočarati osmijeh na vašem licu :) I svakako vašem okruženju;)

1. PROLAZAK DIZAJUALNIM PRIBORIMA

Dizajn pribora Dizajn pribora

Za sve outfite izabrala sam svoju jednostavnu bijelu haljinu. Mogla bih si priuštiti dizajnersku torbu s modernim motivom tratinčice u sivo-plavo-bijelim tonovima koji se savršeno spajaju i sa sobom i sa haljinom. Oblik torbice bio je jasno odabran za elegantan jednostavan stil s manje džepova. Kao glazura na torti odabrala sam plastičnu narukvicu Desigual u istoj boji kao i torba.

2. LJETNI IZLAZ SA DIZAJUALNIM PRIBORIMA

Dizajn pribora Dizajn pribora

Za ljubitelje crvene boje kladim se na ovu maštovitu manju torbu, koja je pogodna za nošenje u ruci. Opet motiv marjetice, koji se lijepo uklapa u haljinu. Živimo u vremenu kada je većina nas računalo zamijenila tabletom. A zato što Desigual misli na sve, kreirao je ovaj prelijepi Ipad ovitak u istom motivu kao i torba. Sve se tako lijepo uklapa;)

3. IZLAZI DIZAJUALNIM PRIBORIMA

IMG_0074 Posljednja varijanta su ovi karakteristični pribor jarke boje, gdje prevladava zelena s ružičastom i ljubičastom. Dizajnersku torbu odabrala sam manju i opet prikladnu za nošenje u ruci sa smiješnim motivom hummingbird-a. S istim motivom Desigual šal vezan na ovaj neobičan način. Da naše dame budu drugačije :) Video sa sjajnim savjetima o vezanju šalova možete pronaći ovdje: https://www.differenttv.cz/jak-uvazat-satek-10-zajimavych-zpusobu/ ;)

Kako volite odjeću?

Razmislite o dodacima, jer nije uzalud da se snaga detaljno govori :) Budite drugačiji ...

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija