+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

MODNI PRIBOR CALVIN KLEIN

  04. 03. 2019      Different TV CZ / SK

% videozapisa (s, jydxUSS9jig)%

CALVIN KLEIN

Ove je sezone Calvin Klein odlučio dati svojim proizvodima svijetle nijanse boje.

Glavni su fuksija i ružičasta . Zašto ove boje? Sasvim je jednostavno, savršeno se uklapa u sve. Bez obzira na odjeću. Ako ste brineta, brineta ili plavuša ništa nije problem. Uvijek će biti u redu i prije svega će vam odgovarati.

Calvin Klein tradicionalno dolazi s vrlo popularnim torbama, šalovima i bejzbol kapama koje su vam se posebno svidjele. Ako se više fokusiramo na torbe, imamo jedinstveni i novi oblik. To je prekrasna torba s mnogim značajkama. Možete ga nositi čisto u ruci ili ga možete elegantno staviti preko ramena (poput križa). Ova lijepa torbica ima bezbroj prednosti, pa svakako pogledajte video. Simča će ih nabrojati sve za vas. I to postoje!

Uz već spomenute torbe, u ovogodišnjoj se kolekciji nalaze i dvostrani remeni. To je nadolazeći fenomen za koji ćete zasigurno čuti. O njima ćete čuti posebno u našem videu, pa pažljivo slušajte, ali i gledajte kako su divni. Kod nas je to bila ljubav na prvi pogled!

A ako vas zanimaju druge vijesti, kliknite na video da biste vidjeli koje su prekrasne komade CK dizajneri pripremili za vas .

KABELI CK

Objavio: Martin Špeta

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija