+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Modni trendovi s Fashion Weeka 2019. godine

  06. 05. 2019      Iz svijeta mode

Što će se nositi ove godine? Koji su trendovi u modnoj industriji? Mogli bismo to pogledati i nadahnuti se na ovogodišnjim Fashion Weeksima . Za one od vas koji su propustili ovu godinu, imamo sjajne vijesti. Donosimo vam izvještaj o najvažnijim informacijama iz Milana, Pariza, New Yorka, Londona i Plsena, konkretno iz našeg eshopa. Zato se odmarajte i budite nadahnuti.

Paris Fashion Week

Trendovi u 2019. godini

Prije nego što krenemo u posebne tipove, upoznat ćemo vas s glavnim općim aspektima trenutnih modnih trendova. Iznad svega, trenutno postoji "u" bogat ukras, obrub, polka točkice i otisci. Plastični kabanice i drugi komadi odjeće izrađeni od ovog materijala. Prirodni uzorci i životinjski motivi ili pastelne boje i Colorblock stil. Već 9 godina vodimo se u obliku modnih marki Melissa ili sada O bag , dok životinjske i divlje dizajne ukratko predstavlja Desigual .

Tjedan mode u Parizu

Tjedan mode u Parizu održan je u siječnju, ali jedan tjedan u siječnju. Gdje su mnogi sudionici bili svjedoci ponovnog rođenja dizajnerskog potpisa mršavih krojeva i super kratkih party haljina koje su bile usmjerene na novu legiju kupaca tisućljeća. Gucci je negdje drugdje u gradu debitirao u Parizu, Chanel je pobjegao na plažu, a Louis Vuitton vratio se u budućnost. Pa što kaže Paris Fashion Week? Definitivno su ležerne casual jakne. Takvu jaknu naći ćete u obliku marke Moodo. Ono što svakako vrijedi spomenuti su biciklističke kratke hlače. Ovaj se modni trend može činiti malo iznad linije, ali ruku na srce, niste li ga pitali nakon što su se bubrezi vratili?

 biciklističke gaćice 

Tjedan mode u New Yorku

Tjedan mode ove godine u New Yorku bio je drugi tjedan u veljači i opet je bio pun raskošnih modnih nadahnuća. Svakako vrijedi spomenuti životinjske uzorke, povraćaj patchwork-a , neponovljive kombinacije boja. Kao što su žuta s narančastom ili crvena s ružičastim ili casual kostimima. Što se tiče životinjskih motiva, stvarna životinjska dlaka možda izgleda izvan stila, ali nošenje otisaka nadahnutih životinjama definitivno nije. Životinjski uzorci uvijek su se nosili i nosili. Od realističnih rekvizita kože kože i leoparda do lagano nadahnutih verzija u nizu slatkih boja poput ružičaste, lavande i banana žute.

životinjski obrasci

Tjedan mode u Londonu

Londonski tjedan mode održao se u trećem tjednu veljače. Odmah nakon njujorškog tjedna mode. Narančasta je bila nova crna u New Yorku, ali crvena je bila pobjednica u Londonu. Simbolika ljubavi, strasti, vatre, krvi i vraga. U Londonu je, naravno, postojao tipičan karirani uzorak koji je tipičan za Britance. I besmrtna crna koža.

karirani uzorak

Tjedan mode u Milanu

Tjedan mode u Milanu održan je prošlog tjedna u veljači. Uzorci, uzorci, uzorci - ovo je glavni modni trend Milanskog tjedna mode i ne bojte se kombinirati ih. Druga obveza su mrežasti komadi mreže od ribe ili mreže od mreže, ali ne smijemo zaboraviti i besmrtne polke točkice različitih veličina.

obrasci

U sljedećem videu upoznat ćemo vas s 3 vrhunska „Different“ odjeća koja prate trendove nadahnute Fashion Weeksom 2019!

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija