+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

MOJI OPS! - pribor koji ima smisla

  19. 05. 2016      Iz svijeta mode

Talijanska marka Ops! Predmeti dolaze u Češku s novitetom pod nazivom My Ops! Nemate pojma o čemu pričamo? Ne brinite, sve ćete naučiti u trenu. Ali to lijepo prihvaćamo postupno.

Brand Ops! Predmeti dolaze iz Italije i nude sve vrste pribora, nakita i ukrasa na bazi plastičnih ili silikonskih materijala. Također rade s nehrđajućim čelikom i drugim metalima. Materijali se kombiniraju različito, ukrašeni su obojenim kamenjem i biserima, pa nije ni čudo što se njihovi dodaci mogu pohvaliti statusom - LUXUS.

narukvice Ops! Predmeti

Posebnosti OPS dodataka ! Predmeti su i nekonvencionalni miris vanilije i neobrađeni dizajn. Dizajn plastičnih modnih dodataka jednostavno je modni dodatak kojem ne možete odoljeti.

Revolucionarna novost je serija koju su nazvali My Ops! Kad smo vas upoznali s tipičnim dizajnom marke, lako možete zamisliti My Ops! Riječ je o skupu nakita, lanaca ili narukvica koji također nose popularno silikonsko srce, ali možete ga prilagoditi i po vašoj želji. Ops! je lanac s privjeskom koji je izrađen od silikonskog "okvira" i plastičnog srca. Tada dobivate minijaturne simboličke ikone koje odražavaju vaše trenutno raspoloženje.

privjesak My! Ops

Vaš Ops! stvorite uklanjanjem srca sa silikonskog okvira , otvaranjem i umetanjem ikona koje možete slobodno mijenjati u skladu s raspoloženjem ili trenutnom situacijom. Na primjer, ako ste novo zaručeni, ukrasit ćete set LJUBAVI zaručničkim prstenom. Ako volite kućne ljubimce, ukrasite ikone s psom i kockom.

Ukratko, marka Ops! Predmeti su, baš kao i Pandora, željeli izraziti neki smisao predstavljajući pribor koji nosimo. Željela je izraziti divnu misiju širenja radosti, ljubavi, sreće ili prijateljstva. Ovaj set također postaje sjajan tip poklona, zato se nadahnite ...;)

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija