+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Moraju imati kupaće kostime za ljeto 2019. godine

  03. 06. 2019      Iz svijeta mode

"Ove godine neću kupaći!" reći ili čuti više nego često? Nekoliko viška kilograma i nerado idete na more, na bazen ili na ribnjak? Stidljive dame za zabave! Uostalom, svjetski trend je ljubav prema vlastitom tijelu, zato pokažite da se ne sramite svojih oblina i ponosno ih pokažite svijetu, u sjajnim kupaćim kostimima svjetskih marki Calvin Klein , Tommy Hilfiger i Desigual .

kupaći kostim

Jednodijelni kupaći kostim

Jednodijelni kupaći kostim doživljava sjajan povratak! Bilo je vremena kada su ih samo godine nosile samo djevojčice ili dame. Ali ti dani su odavno prošli i već nekoliko sezona djevojke "krv i mlijeko" i one "koje imaju 50 kg s krevetom" posežu za njima pohlepno. Zašto? Jer mogu biti prokleto seksi! Dubok dekolte, stil obalne straže ili efektni rezovi na stranama - samo odaberite.

jednodijelni kupaći kostim

Dvodijelni kupaći kostim Calvin Klein

Ljubitelje dvodijelnih kupaćih kostima sigurno će se svidjeti širok izbor kolekcija kupaćih kostima za proljeće / ljeto 2019. godine Calvin Klein . Možete kombinirati klasične gaćice, visoke gaćice ili više izrezanih s vezanjem na bočnim stranama s vrhovima trokutastih bikinija, remenima s remenom ili sportskim krojem.

Uz to, svaki je model oplemenjen privlačnim detaljima poput rezova, širokim vrpcama s markiranim logotipom i mrežicom rajčice.

Calvin Klein kupaći kostim

Dvodijelni kupaći kostim Tommy Hilfiger

Ikonična kombinacija boja, sportski i ženstveno potcrtavanje krojeva kupaćih kostima Tommy Hilfiger definitivno su vrijedna pozornosti. Ali nikako ne smijete propustiti usjeve sa zatvaračima , što je izvrsno za vodene sportove.

 

Kupaći kostim Tommy Hilfiger

Dvodijelni kupaći kostim Dizajn

Poplava svijetlih boja, tropskih motiva, egzotičnog cvijeća i tipičnih mandala. To su dizajnirani kupaći kostimi koji se savršeno ističu u vašoj preplanulosti i ženstvenosti. Osim toga, možete ih kombinirati s majicama za plažu duljeg kroja, istih dizajna.

Dizajn kupaćeg kostima

 

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija