+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Krenimo dalje
Prodaja u e-trgovinama postala je glavni kanal distribucije. I tako preuzimamo svu odgovornost i radimo 100%.
Voditelji prodaje, marketing i podrška koristnicima rade od kuće.
Čujete li kako naša djeca razgovaraju u pozadini? I mii smo također samo ljudi ;)

Što je s gotovinom uz dostavu?

Gotovina uz dostavu i dalje je moguća, ali ako je ograničite što je više moguće i iskoristite plaćanje unaprijed, će kuririma znatno olakšati posao. Imaju dezinfekciona sredstva, ali rukovanje novcem nije najbolje za njih.
I nakon 12 godina djelovanja u 9 europskih zemalja, možete nam vjerovati uistinu. Već 30% vas 100% sigurno plaća karticom. Hvala.

Prijevoznici rade?

Popis dostavi službi ažuriramo i u košarici nudimo vam samo pouzdane.
Kada dostavna služba prekine gotovinu uz dostavu, odmah ćemo ukloniti otu mogućnost iz košarice. Podarite osmijeh kuririma, oni su sada jedni od junaka današnjice.

Kako štitimo kupce i zaposlene? 
Podijelili smo se u više timova. Svi pakiramo vaše narudžbe u maskama i zaštitnoj opremi. Mi peremo ruke 20 puta dnevno i stvarno smo oprezni. Ne brinite, shvatili smo o čemu se radi.

Što je s mjestima preuzimanja?
Ograničavamo mjesta preuzimanja, ali ona i dalje rade. Dostavna služba ih ažurira svakih sat vremena. I tako, ako vas pozovemo da promijenite mjesto preuzimanja, ne radimo to namjerno. To radimo kako bismo bili sigurni da je sve brzo, sigurno i bez problema.

Kako radimo?
Sve radimo s osmijehom. Broj narudžbi je opao, ali vjerujemo da ćete nam ostati lojalni i da to možemo učiniti zajedno. Zahvalni smo što vas imamo i što se još uvijek znate razveseliti. Jer sada nam je svima potrebna radost.

Možemo to učiniti zajedno. Vaš tim Differenta.hr.

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija