+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Najstilniji kupaonski dodaci za 2015. godinu?

  18. 12. 2014      Iz svijeta mode

Kupaonica. Mjesto na kojem bi se ljudi trebali osjećati dobro. Tamo ste bezbroj puta ujutro, navečer, tijekom dana. Perite zube, kupate se, tuširate, perete ruke, šminkate se, i zapravo to činite puno, zar ne? Zato bi vaša soba za čišćenje trebala izgledati stvarno dobro. Provodite puno vremena u njemu, a tko bi želio biti u sobi u kojoj se ne osjeća sjajno, tamo nema lijepih stvari, a cijela stvar nije takva? Svakako ne.

Na portalu Different možete pronaći nevjerojatan odjeljak kućnih dodataka , poput prekrasnih ogrtača, ručnika, kozmetičkih torbica, ukrasa i tako dalje.

Krenimo od haljine. Tko ne bi želio zadržati te prekrasne trenutke u mirisnoj i vrućoj kadi? Samo ćete zadržati ugodan i topao dizajnerski ogrtački materijal koji kupci ne samo daje one lijepe trenutke poslije i poslije, već i izgleda lijepo.

Ogrtač dizajnerski Ogrtač dizajnerski

Imamo i ručnike Desigual . Mnogi od njih su na zalihama. Različite boje, oblike, samo ljepota. Tko bi želio obrisati ruke, lice ili druge dijelove tijela u ručniku, ako može imati ovaj lijepi i veseli onaj kojeg svi hvale, a neki će mu čak zavidjeti.

Ručnik dizajniran Ručnik dizajniran

Ručnik dizajniran Ručnik dizajniran

Šareni dizajnerski ručnik Šareni dizajnerski ručnik

Šareni dizajnerski ručnik Šareni dizajnerski ručnik

Imate li svugdje u kupaonici pruge? Želite li ih uzeti u torbu, ali vaša je torba stara i dosadna? Imamo rješenje za vas. Kozmetičke torbe Different.cz izrađene su od kvalitetnih materijala. Možete uklopiti sve što vam treba i najviše se ne trebate ih sramiti ako ih izvadite na neko vrijeme u restoran kako biste prali nos.

Pogledajte kozmetičke torbe i razmislite hoće li vaša kupaonica zaslužiti svježi povjetarac.

Zanimljiva kozmetička torba Zanimljiva kozmetička torba

Dizajn kozmetičke torbice Dizajn kozmetičke torbice

Dizajn kozmetičke torbice Dizajn kozmetičke torbice

Disaster Designs - kozmetička torba Disaster Designs - kozmetička torba

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija