+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Nakit kao san

  06. 12. 2016      Iz svijeta mode

"Niti jedna lijepa žena ne bi bila uvrijeđena zbog skupog svjetlucavog dragulja!"   Čak i ako se ne sjećate koja je omiljena bajka bila ova rečenica, morate priznati da je točna. Nakit će ugoditi svakoj ženi, bilo da je kupi ili primi od nekoga kao poklon.

Ogrlice, narukvice, prstenje, naušnice, kao i broševi sve nas ukrašavaju, nadopunjuju našu odjeću i uljepšavaju lice svakodnevno, na društvenim događanjima, poslu ili sastanku.

Potražite istinski originalne i neponovljive komade s kojima ćete se jasno razlikovati.

Fringe je hit ne samo na odjeći, cipelama ili torbama. Savršeni su element čak i na karakterističnim ogrlicama Doca u dvije boje. Zahvaljujući atipičnom obliku, jednostavno ih stavite preko glave i rubova nekoliko lanaca i perlica puštajući laskavo tečenje dekoltea.

ogrlica Doca

Ako volite duge trendi ogrlice koje odgovaraju malim crnim i trapericama i jednostavnu majicu, onda će ovaj idealni komad Doca nakita očarati vas i vašu okolicu kako biste ga pokazali.

Ogrlica Doca

Narukvica koja odgovara svemu i uvijek? S dizajnerskim narukvicama, donošenje odluka je lakše jer ih imate praktički 3 u 1. Svi ostali i svi neodoljivi. Možete ih nositi zajedno ili odvojeno i lako ih kombinirati s drugim dizajnerskim nakitom .

Narukvica dizajnerska

Uvođenje naušnica je sada rutina. Pa zašto ga ne učiniti malo ugodnijim? OPS minđuše ! Predmeti su srčana materija, kao što njihov oblik sugerira. Swarovski kamenje zamišljena je "glazura" i sve što trebate učiniti je odabrati pravu boju za vas.

Minđuše Ops! objekti

Želiš li zaručnički prsten? Nažalost, nećemo jamčiti ... Atipičan i moderan prsten, ali da! OPS Prsteni! Predmeti su izrađeni od ugodnog silikona, ukrašenog finim kamenjem Swarovski i njihovom veličinom koju ste sami postavili. S takvim prstenom vaša će ruka izgledati poput dragulja.

Zvonite! objekti

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija