+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Naprave modnih komada na Differentu

  17. 05. 2017      Iz svijeta mode

Naprave Ládi Hrušky vjerojatno svi dobro znaju, ali vi možda ne znate jesu li modni dodaci tvrtke Different. Da u našem eshopu nalazimo najzanimljivije stvari, svježe marke i proizvode za vas, općenito je poznato, ali ove godine imamo stvari za vas malo šiknije. Zamislimo nešto od ničega.

Reverzibilne torbe Calvin Klein

Svjetski poznata marka Calvin Klein vrlo je popularna, pogotovo u posljednje vrijeme, kada se stalno širi trend, koji kaže da nemate donje rublje Calvin Klein kao da ga ne biste imali. Calvin Klein fenomen je ne samo da nudi odjeću, donje rublje i cipele, već i pribor . Najdraži broj 1 je ova sjajna dvostrana torba Calvin Klein koja nudi zanimljive varijacije u boji. U našem eshopu možete birati između nekoliko boja. Torbica ima uklonjivo dno, futrolu s patentnim zatvaračem, koja je pričvršćena karabinom i naravno vrećicom za prašinu, zahvaljujući kojoj možete sigurno spremiti torbu kada je trebate.

torbica Calvin Klein

torbica Calvin Klein

Dizajnerske torbice 3 u 1

Dizajn broj 2 nesumnjivo je torba Desigual 3 u 1 . Ova torba su zapravo tri torbe. Veća torba je dvostrana, s potpuno drugačijim motivom sa svake strane, plus unutarnju vrećicu sa zatvaračem da biste sakrili svoje sitnice ili nosili Desigual kao manji prekrivač nakon pričvršćenja podesivih nosača. Nije li to sjajno? Super je!

torbica Desigual

Uhvaćene dizajnerske novčanike

Treći je uređaj novčanik Desigual 2 u 1 , koji sadrži prijenosni džep s patentnim zatvaračem s manjim pretincima za kartice. Džep se može zakačiti na novčanik pomoću lanca karabina, ali možete ga nositi odvojeno kao dokaz da ga pričvršćujete na gotovo sve.

novčanik Dizajn

Preklopivi balerinci Leptir zavoj

Posljednji vrhunac ovog članka, koji se ne smije zaboraviti, jasno su sklopive balerinke s leptira Twist , koje će se koristiti tijekom cijele godine. U proljeće i ljeto možete ih nositi vani, a u jesen i zimu možete ih nositi praktički presavijene u torbi i izvući ih ako vam noge boli od visokih potpetica, bilo na balu ili u uredu. Cipele su izrađene od visokokvalitetnog materijala, tako da ne morate brinuti da ih oštetite tijekom učestalog skladištenja. I vjerujte da ih presavijete u minimalan oblik, čak i ako nemate nogu poput Pepeljuge.

Leptir balerinke

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija