+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Natjecanje za Samsung Galay S8, wellness boravke i ostale nagrade

  14. 06. 2017      Iz svijeta mode

Dragi diferenáci, imamo malo iznenađenje za vas. Dođite igrati s nama i osvojiti lijepe nagrade. Svakoj češkoj narudžbi iznad 1000 CZK dodamo 1000 bodova zvanih RONDONS. To su zapravo čipovi s kojima se nakon toga možete natjecati na www.RONDO.cz za sjajne nagrade - poput Samsung Galaxy S8, wellness boravka i mnogih drugih nagrada.

rondo.cz

Kako djeluje takva igra?

Prvo se morate registrirati na www.rondo.cz .

Primit ćete prvih 500 Rondona za registraciju. Možete se natjecati za druge ili ih dobiti kupnjom na www.different.cz . Dati ćemo vam 1000 Rondona besplatno za svaku češku narudžbu iznad 1000 CZK.

Sama igra. Ne morate se brinuti ni zbog čega, jer je igra vrlo jednostavna . Prije ulaska u prvu igru pokrenut će se kratak udžbenik koji će vas voditi kroz igru i koji se može ponovo pokrenuti u bilo kojem trenutku. Možete igrati i za Rondone, bodove, kao i male i velike nagrade. Igra traje najmanje 1 minutu.

U svaki krug stavljate najviše tri Rondona, ali svaki je polog ograničen na maksimalni iznos, koji je za svakog igrača isti. Na kraju svakog kruga, sustav odabire pobjednika koji će dobiti sve Rondone koje su ostali igrači stavili u igru ili dobitke koji su odigrani.

Pa što? Hoćete li? Nema se šta čekati i držimo prste prekriženima! )

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija