+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Ne zaboravite na Međunarodni dan žena

  04. 03. 2020      Iz svijeta mode

8. ožujka je već nedjelja, a mnoge će se zemlje svijeta ponovno prisjetiti snage žena koje su se borile za jednakost, glasačko pravo, uklanjanje diskriminacije i pravde. Da, MDZ nije relikvija socijalizma, već značajan odmor koji ne bismo trebali zaboraviti.

Prije toga, simbol ovog praznika bio je crveni karanfil. Danas je poklanjano od recesije ... Ove godine umjesto cvijeća odaberite modni poklon koji, za razliku od cvijeća , neće izblijedjeti i dat će vašoj nadarenoj ženi mnogo dulje. Provjerite kojim poklonima možete zamijeniti cvijeće?

Svijeće mirišu jednako lijepo poput cvijeća

Gotovo svaka žena voli svijeće. Dugo satira miris interijera, a ujedno je i lijep ukras. Možete je dati majci, baki, tetki ili prijatelju. Robne marke Yankee Candle i WoodWick , koje ne samo da impresioniraju svojom aromom, već i ispucalim drvenim fitiljem, određuju i dva mirisa koja odgovaraju godišnjem dobu za svaki mjesec. A dobivate ih po sniženoj cijeni. Tako ćete takvim poklonom oduševiti drage supruge i svoj novčanik.

Umjesto cvijeća, cvjetna haljina

Evo ga! Proljetna kolekcija haljina iznad koje bi se radovalo srce vašeg partnera. Želite da izgleda dobro, zar ne? Zato dajte naš savjet i poklonite ga MDŽ Desmual haljini s cvjetnim uzorcima, u kojoj ona također cvjeta.

No, postoje žene koje ne vole haljine i one ne bi trebale biti kratke, odličan savjet mogu biti majice i vrhovi iz proljetnih kolekcija koji se svakodnevno uklapaju , hlače i suknje, tako da dame mogu stvarno uživati u njima, bez obzira na vrijeme.

 

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija