+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Nevjerojatni set Desigual Romboide

  29. 04. 2014      Iz svijeta mode

Sviđa vam se podešavanje modnih komada zajedno. Desigual postaviti Romboid volite;)

Ova je kolekcija izuzetno uspješna i prepuna je živopisnih svijetlih boja koje će privući vašu pažnju. Serija je puna geometrijskih 3D oblika koji stvarnosti dodaju originalnost i njuh.
Serija uključuje 4 torbe, Ipad futrolu, haljinu, majice i cipele.

torbica Bolsoporti Romboide torbica Bolsoporti Romboide

Desigual Bolsoporti Romboide je prva torba koju ćemo detaljno predstaviti. Ova dizajnirana torbica u boji izrađena je od tkanine s umetcima od smeđe kože. Torbica savršeno drži oblik i ima čvrsto dno. Glavni džep ima kopču za brzo pričvršćivanje, a unutra je uklonjiva torba za dokumente duž širine torbe, sa patentnim zatvaračem. Na stranama su još 2 džepa. Torbica također sadrži dodatnu torbu za nošenje i sadrži podesivi remen.

torbica MC pčela Romboide torbica MC pčela Romboide

Još jedna torbica je torba Desigual MC bee Romboide. Ima čvrste uši i podesivi naramenica koji se mogu odvojiti. I iznutra i iznutra torbica ima puno džepova s patentnim zatvaračima. Vezovi na prednjoj strani također su impresivni.

torba London Romboide torba London Romboide

Treća torba ovog prekrasnog kompleta je Desigual London Romboide torba. To je popularna ženska torba Desigual s mnogim funkcionalnim džepovima. Glavni džep ima patentni zatvarač, a unutar njega je par malih džepova. Torbu možete nositi u ruci ili preko ramena.

torbica Spojka Romboide torbica Spojka Romboide

Posljednja torba je mala mala ljetna tekstilna torba koju također možete nositi kao torbu na ramenu s remenom koji se može skinuti. Glavni džep torbe ima patent zatvarač, a ispod zakrilca su dva skrivena džepa za male predmete.

pokriti Romboide pokriti Romboide

Uz ovaj originalni Romboide motiv, stvoren je i neoprenski poklopac za Ipad Desigual ili malo bilježnicu. Po obodu se nalazi patentni zatvarač, unutra je džep za sitne predmete i gumeni čepovi za pričvršćivanje Ipada.

haljina Margaret haljina Desigual Margaret

Još jedan set je ova predivna dizajnerska haljina u jarko obojenim tonovima s geometrijskim uzorkom i mrežastih naramenica. Stražnja strana haljine je crna. Dostupne su i u zelenoj i trendi plavoj boji. Sve su ove haljine glavne haljine cijele kolekcije za proljeće / ljeto 2014, a nosila ih je top manekenka Adriana Lima na reviji u Barceloni.

Ako niste pravi tip haljine, na raspolaganju su dvije dizajnerske majice s ovim motivom.

triko Jurij triko Desigual Yury

Prva je ova prekrasna majica Desigual u narančasto-ljubičasto-zelenim tonovima s geometrijskim motivima.

triko Taglio Majica Desigual Taglio

Druga je labava tunika Desigual s rukavima šišmiša i šarenim uzorkom. Donji rub na stražnjoj strani zategnut je u elastične trake. Leđa i jedan rukav izrađeni su od meke poluprozirne tkanine.

Sandalia bloque maza Dizajn sandalia bloque maza

Posljednja stvar s kojom će Desigual Romboide biti upotpunjena je ova prekrasna ljetna obuća.
Prva vrsta su ove sandale Desigual s geometrijskim motivom na krilu. Dizajnerske cipele imaju kožne trake, a za dodatni luksuz i izdržljivost, gumeni potplat i kožni uložak. Visina klina je 10 cm.

Sandalia manžetna alta Dizajnerske cipele Sandalia Cuňa Alta

Druga vrsta su klinaste cipele Desigual woven application. Cipela je tekstilni i gumeni potplat. Pričvršćivanje gležnja nalazi se na kopči. Visina pete je također 10 cm.

Sandalia plana maza Dizajne cipele Sandalia cipele maza

Ove Desigual sandale udobnija su verzija bez potpetica u jarko obojenim tonovima s geometrijskim motivima i kožnim elementima. Cipele imaju 2 cm visoki ružičasti gumeni potplat i kožne uloške.

Lijepo, zar ne? :) Dakle, odaberite iz ovih nekoliko nevjerojatnih komada one najbolje za vas;)

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija