+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Modni savjeti

Nosite gospodu ispod košulje u odijelu?

  08. 01. 2018      Kako se obući

Pozdrav,

Htio bih pitati nose li gospoda ispod košulje majicu?


Eva Altmannová

Odgovor

Poštovani Evo,

vrlo je individualan. Ovisi o vremenu i što je ugodno za gospoda, što im najviše odgovara. Sasvim obično muškarci ispod košulje nose košulju, ali ovo je prikladno za ležerni outfit s otvorenom košuljom. Pod košuljom u odijelu nose se donje rublje ili majice od specijalnih materijala, koje se točno uklapaju u tijelo i ne stvaraju nepotrebne prekrivače ispod košulje.

Što se tiče vašeg pitanja, možemo reći DA muškarci nose donju košulju i majicu . Ali uglavnom su ti muškarci podijeljeni u dva tabora. Ne mogu se hvaliti majicama i prslucima, dok drugi misle na sljedeći sloj puzeva.

Vidimo to ovako. Donje rublje (uključujući majicu ili jaknu) prvotno je bilo dizajnirano da minimizira nečistoću. Osim toga, donje rublje također je štitilo ljude od neugodnih, ugrizajućih materijala. Košulja ili košulja ispod nje zagrijava se u zimskim mjesecima, štiti košulju od mrlja od znoja i dezodoransa, a također sprečava da kosa na prsima prođe kroz majicu. Dakle, vjerojatno vam nećemo dati definitivan odgovor, možda bismo vam savjetovali da napravite osobni pregled i pitate muškarce oko vas.

Ugodan dan, Nikol sa www.different.cz

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija