+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Nova dizajnerska kolekcija proljeće / ljeto 2017

  26. 01. 2017      Iz svijeta mode

Još prije nego što smo mogli polako skupiti božićno drvce i zamotati se u barem pet slojeva odjeće, nova Desigual kolekcija za proljeće i ljeto 2017. počela je koketirati s nama. Neko smo se vrijeme gledali dok se nismo zaljubili. I zato što smo dobili više te ljubavi nego što nam je bilo potrebno, željeli smo je podijeliti s vama. I kao jedan od prvih pohranili smo ga za vas na www.different.cz .

Ženska haljina Desigual

Ženska majica dizajnerska

Desigual je poznat po svom divljom i živahnom karakteru. Sadrži komade svijetle boje s apstraktnim motivima i originalnim uzorcima. No, budući da voli biti inspirirana vremenom i vama, ove je godine predstavila ne samo divljinu, već i puno umjerenije i umjerenije komade koje svaka dama može nositi bez obzira na dob i status. Zamislite to kao jednostavne boje s suptilnim dizajnom, elegantnim i sportskim komadima i krojevima i bezvremenskim dizajnom koji će biti "in" u narednim sezonama.

Ženska haljina Desigual Ženska jakna Desigual

Još jedna novost u ovoj kolekciji Desigual je stil Boho Chic . Stil koji se od svakoga malo kombinira. Boho ili boemski stil, nadahnut 1970-im, cvjetna djeca, ženska delicija, romantika, sloboda i neovisnost. Stil čija su prednost dominantni uzorci i dodaci u kombinaciji s jednostavnim, klasičnim bojama. Sadrži labave, udobne krojeve u kombinaciji s etno uzorcima, čipkom, 3D aplikacijama, rhinestones i drugim senzualnim detaljima.

Ženska jakna Desigual

Dizajn ženske suknje

Toliko o odjeći. Sljedeći put ćemo vam reći o modnim dodacima;) Ali ako ne možete pričekati, pogledajte odjeljak Modni modni dodaci i pričekajte novu epizodu našeg različitog televizora;)

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija