+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Nova dizajnerska sportska kolekcija samo na lokaciji Different.cz!

  11. 03. 2014      Iz svijeta mode

Dobrodošli u rođenje nove ženske kolekcije Desigual za žene, koju vam ekskluzivno donosimo kao prvu u Češkoj. Ova sportska kolekcija Desigual najveće je iznenađenje ove godine i osmišljena je za žene koje vole sport i boju i razigranost Desiguala . Uz ovu kolekciju istovremeno ćete biti stilski u bilo kojem sportu, a žene to žele;)

Dizajne sportske cipele www.DifferentFashion.cz Dizajne sportske cipele www.DifferentFashion.cz

Kolekcija je osmišljena u suradnji s dizajnerima i tvornicama svjetskih sportskih marki poput Nike ili Reebok i visoke je kvalitete. Materijali korišteni u kolekciji Desigual Sport najbolji su proizvodi koje trenutna tehnologija nudi u sportskoj industriji.

Desigual Sport igrao se sa svim bojama, a komadi su modno 'prekriveni' i suptilni, pa će sve žene pronaći svoje. Asortiman proizvoda je širok i odaberete li jaknu, majicu, tajice, kratke hlače, cipele ili dizajnersku torbu, nećete propustiti.

Dizajnerske sportske cipele Sneaker Dancer www.DifferentFashion.cz Dizajnerske sportske cipele Sneaker Dancer www.Different.cz

Dizajnerske sportske cipele su mekane, visokokvalitetne cipele izrađene od prozračnog materijala u originalnim svijetlim bojama. Dizajn kreirane cipele u nekoliko glavnih vrsta. Posebno su pogodni za trčanje, ples, razne vrste vježbi i aktivnosti u zatvorenom.

Dizajn cipele podijelio je u 4 skupine prema vrsti sporta. Speed Up cipele izrađene su posebno za trčanje. Ako provodite najviše vremena u fitness centrima, tada ćete cijeniti cipele pod nazivom Full Gym. Za ljubitelje plesa postoje cipele s višim gležnjačama pod nazivom Dancer, a druga vrsta su klasične cipele za hodanje pod nazivom One Way, koja je također neutralna i odabrana za sve vrste pokreta i sportova.

Dizajnerski sport www.DifferentFsahion.cz Dizajnerski sport www.Different.cz

Zato odaberite ove jedinstvene dizajnerske sportske predmete iz nove kolekcije i budite drugačiji kada se bavite sportom;) ULAZITE se u dizajnersku sportsku kolekciju

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija