+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Nova kolekcija Butterfly Twists cipela jesen / zima 2017

  10. 10. 2017      Iz svijeta mode

Ova londonska marka Butterfly Twists nije se slučajno pojavila u svijetu mode. Tako su se prije 10 godina okupila četvorica prijatelja - muškarci, a kao što je to obično slučaj s muškarcima, napravili su okladu. Kazna za gubitnika bila je provesti nadolazeću zabavu na petama od 15 cm. Znamo da smo vam barem jednom pričali priču, ali jednostavno se ne umara u nju i nema štete podsjetiti je ponovo. Uz to, možda ove redove čitaju oni koji još nisu čuli za marku. Zato skuhajte ili naručite kavu i nastavite čitati.

Tako je nesretni muškarac pokušao vidjeti koliko pati žena koje satima provode pete. Tako je došao na ideju da dosegne ljude širom svijeta. Shvativši da ženama jednostavno trebaju tenisice za grad, posao, sastanke, ali i noćne zabave , izumio je cipele koje su nevjerojatno udobne i nevjerojatno kompaktne.

Prijatelji su sklopili glave i tako je nastala marka Butterfly Twists . Marke cipele s lakoćom leptirinih krila. Zamislite da imate naporan dan u kojem morate obući više pete. A onda zamislite da u malu torbu stavite torbu s apsolutno otmjenim balerinkama. Leptiriće možete izvući kad god vam zatreba.

Sve cipele imaju vrlo mekan, memorijski unutarnji uložak, tako da možete provesti sate, mirno dane. Udobne su, udobne na nogama i također profinjenog dizajna. Mora se reći da je svaka kolekcija podložna najnovijim modnim trendovima i upravo ćemo ovogodišnju jesen / zimu 2017 pogledati.

Leptir balerinke

Sjajne vijesti - savjeti su se vratili! A modni brend Butterfly Twists nije zaostao. Osim toga, kombinirala je motive praha, ruže zlata i zmija različitih oblika, što jednostavno nije greška. Balerinke su prikladne i za elegantne i sportske odjeće. Mekani su, lagani i nevjerojatno udobni.

Leptir balerinke

Leptir balerinke

Leptir gležnjači Leptir zavoj

Biciklisti ili tenisice za gležnjeve sada MORAJU IMATI komade koji definitivno ne bi trebali nedostajati u vašoj cipeli. Stoga vas upoznajemo sa savršenim, dizajnerskim izrađenim i vrlo udobnim tenisicama na leđima Butterfly Twists u trendi bordo - vojskome stilu. Usporedite te korake sa bilo kojim odijelom. Bilo u boji ili jednobojni.

tenisice za gležanj Leptir zavoj

 

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija