+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Nova kolekcija Melissa cipela na lokaciji Different.cz

  13. 02. 2016      Iz svijeta mode

Znamo da plastika već neko vrijeme vlada svijetom. Od plastičnih torbica Obag koja su obuzela svijet, preko čarobnih dodataka OPS! Objekti, do božanskih Melissa plastičnih cipela. Trenutno možemo reći da smo spremni za proljeće. Spremili smo ogromnu količinu nove Melisse kolekcije i apsolutno smo sigurni da će vas njihov miris i stil zaslijepiti.

Prvo malo o nevjerojatnoj ideji stvaranja plastičnog, mirisnog savršenstva. Plastične cipele Melissa izrađene su od mekog materijala koji se zove Melflex . Ova plastika je revolucionarna uglavnom zbog svoje mekoće, pa se savršeno prilagođava obliku vašeg stopala. Zbog toga će se cijeli dan osjećati poput pamuka.

Još jedna nevjerojatna stvar Melissa cipela je njihov miris. Kada otpakujete kutiju s novim Melisskamijama ili kada dođete u našu trgovinu zadivit će vas slatki miris cipela. Plastika je impregnirana mirisnom esencijom koju nikad ne ponestane. Miriše na slatke bombone, pa ćete biti zahvalni na svakom paru cipela u cipelama jer ga možete cijelo vrijeme mirisati.

No, nova kolekcija pogodila nam je pravo u srce. Sve su cipele stigle u našu trgovinu neposredno prije Valentinova, tako da smo sigurni da je to bila sudbina :) Sigurni smo da ćete odabrati najljepše boje i stilove balerinki, papuča, sandala i tenisica.

Jedna od noviteta koja nas je potpuno zadivila je barokna kolekcija . Sandale i balerinke u baroknom ukrasu nalaze se na skladištu u nekoliko boja i vjerujte da vam neće biti samo miris. Nadnaravno su božanstveni sa svojim uzdignutim motivima koji u cjelini izgledaju izuzetno luksuzno.

balerinke Melisse

Postoje i klasične balerine. Znamo da se ovi najbolje nose tijekom proljeća i ljeta, tako da možete birati između nekoliko vrsta. Balerinke možete odabrati s pristojnim, malim lukom na vrhu ili obrnuto maštovitim i velikim lukom sa zlatnim ukrasom. Izaberite balerinke s malim cvjetovima , otvorenim ili zatvorenim nožnim prstima ili vrlo popularnim probijanjem kroz cijelu širinu cipela.

Svi su ti stilovi dostupni u nekoliko različitih boja, tako da ne brinite da ih ne možete uskladiti s torbom :)

cipele Melissa

Iznenadili su nas i plastičnim tenisicama Melissa, jer tako originalni komad ne možete nigdje vidjeti. Ove plastične cipele su bez pete, umjesto plastike zamijenjene mekim materijalom koji podsjeća na neopren. Dostupno i u nekoliko različitih boja .

tenisice Melissa

Ne zaboravljamo našu i vašu malu ljubav, pa su uz ženske cipele stigle i dječje. Slatko, mirisno i simpatično. Upravo to su plastične, dječje cipele . Pa, vrijeme je da se sami uvjerite :) Melissky je trenutno spreman za Different.cz. Zabavite se drugačijom ekipom.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija