+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Nova kolekcija plastičnih cipela Ipanema za proljeće i ljeto 2019. godine

  15. 05. 2019      Iz svijeta mode

Proljeće polako, ali sigurno kuca na vrata, pa je ovdje pravo vrijeme da svoju proljetnu cipelu opremite svježim novim komadima. Zbog toga imamo sjajne vijesti za vas, evo nove kolekcije cipela iz modnog branda Ipanema .

Ipanema

Marka Ipanema jedna je od najboljih Grendeneinih marki za obuću od plastike od 2001. Nakon vrlo uspješnih Melissa , Mel by Melissa i Grendha , ova je marka čeznula za proizvodnjom još jednog ljetnog dragulja koji će voljeti tisuće žena iz cijelog svijeta. Ipanema donosi zanimljive oblike džempera, originalno ukrašene sandale, ali i elegantne klin, pete ili udobne cipele i vrlo popularne balerinke za žene. Na Different.cz smo postavili puno različitih dizajna, tako da imate puno toga za izabrati.

Što je tipično za Ipanemu? Prije svega, ime je dobio po čuvenoj egzotičnoj četvrti Ipanema u Rio de Janeiru , koja je poznata po svojoj neprestanoj živosti. Uz ovu četvrt nalazi se prelijepa plaža Ipanema Calçadão , popločena na mjestima specifičnog uzorka, koja se nalaze i na tabanima ili ulošcima ovih plastičnih cipela. Samo da vas podsjetim.

Cipele Ipanema izrađene su od udobnog plastičnog Flexpanda koji je ne samo mekan, izdržljiv i prilagodljiv, već uglavnom 100% recikliran. Ako kupite ove modne predmete, uživat ćete ne samo u sebi nego i u okolini. Štoviše, možete ih kupiti po razumnoj cijeni.

Nova kolekcija cipela Ipanema za proljeće i ljeto 2019. ostavlja bez daha. Prepun zanimljivih oblika, trendi boja, bezvremenskog ukrašavanja i posebno izdržljivih komada u kojima ćete uživati noseći tijekom mnogih ljetnih sezona. Voljet ćete ih i na odmoru i u ležernom odijelu za posao, za grad, za izlete, ali i za teretanu.

sandale Ipanema

flip flops Ipanema

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija