+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Nova kolekcija proljeće / ljeto 2015 - za muškarce!

  24. 02. 2015      Iz svijeta mode

Dizajnerska kolekcija proljeće / ljeto 2015. Izvor: Facebook Differentfashion.cz Dizajnerska kolekcija proljeće / ljeto 2015. Izvor: Facebook Different.cz

Gospodo, Desigual vas nije zaboravio ni ove godine. Nova kolekcija proljeće / ljeto 2015 za muškarce ove je godine zaista sjajna i moderna. U kolekciji se mogu naći muške majice, majice ili muške majice . Na primjer, elegantna majica Birdie.

Muška majica Desigual Birdie Muška majica Desigual Birdie

Prekrasna muška majica Desigual s egzotičnim motivima ukrašena je u zelenim nijansama s motivima palminog lišća i šarenih papiga. Narančasti vez na prsima "Reci nešto lijepo !!" moto je ovogodišnje kolekcije. Majica je lagana i vrlo udobna, pogodna za slobodno vrijeme. Još jedan odličan komad vaše garderobe je Jorge majica.

Muška majica Desigual Jorge Muška majica Desigual Jorge

Klasična plava boja nikada ništa neće pokvariti, plava vitkija i seksi. Međutim, plava majica nedostaje u ormaru možda nijedna. Ako želite imati klasik koji se neće umoriti, ali još uvijek želi biti drugačiji, odaberite originalnu marku Desigual, jer će ova marka uvijek predstaviti nešto drugačije, u čemu ćete odstupiti od serije. Majica Jorge je u pristojnoj plavoj boji s tropskim motivom na džepu. Džep u boji na prsima upotpunjen je otiskom "Reci nešto lijepo !!".

Još jedan nezaobilazni komad su muške košulje . Originalni i atipični komad je majica Enunveler.

Muška košulja Desigual Enunveler Muška košulja Desigual Enunveler

Ova muška muška majica u plavo-bijelim nijansama totalni je bestseler. Prsa su bijelo-crvena aplikacija i crni vez. Redovit je fit rez, tako da se savršeno uklapa. Možete ga nositi za casual odijelo, traperice ili vitke hlače, ali i kao netradicionalni dodatak formalnijem odijelu. Elegantna odjeća često izmjenjuje udobnost, gotovo svaki muškarac će cijeniti udobnu duksericu. Elegantan možete pronaći u našoj e-trgovini. Na primjer muški duks Desigual Palmapple.

Muška trenirka od palmapplea za muškarce Muška trenirka od palmapplea za muškarce

Izvorni muški džemper u tamnoplavoj boji s motivima egzotične boje palmi i ananasa nekonvencionalan je udoban pribor za svaku priliku. Dukserica je ukrašena karakterističnim znakom Desigual u narančastim i tropskim motivima s prednje strane.

Gospodo, usuđujem se reći da ćete sigurno odabrati iz ovogodišnje kolekcije. Dizajn odjeće je udoban, kvalitetan, ukusan i moderan. Ostale komade možete pronaći u našoj e-trgovini www.different.cz .

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija