+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Nova kolekcija proljeće / ljeto 2018 Desigual Sport je ovdje!

  02. 02. 2018      Iz svijeta mode

Da je tvoja novogodišnja rezolucija bila da se u Novoj godini počneš baviti sportom ili da ćeš se više baviti sportom? Da je prvi mjesec iza vas i da još uvijek tražite motivaciju? Da biste sada trebali početi? Da, uspjeli su, vrijeme je i imamo još jednu motivaciju za vas! Stigla je nova sportska kolekcija Desigual proljeće / ljeto 2018. godine.

Dizajnerski sport

Do sada je nekoliko kategorija komada dodano u kategoriju SPORT , ali sada imate što obući. I koja je po vašem mišljenju motivacija? Dakle, prvi korak trebao bi biti da trebate imati pravilnu, kvalitetnu, postanu i nadasve funkcionalnu odjeću. To je osnovni korak do uspjeha. I mi ćemo to učiniti, jer se u našoj zemlji uklapate u „sportsku gala“, tako da će drugi moći paziti na vas i čak ćete uživati u sportu.

A sada nekoliko informacija o samoj novoj kolekciji. Nova kolekcija Desigual Sport za proljeće i ljeto 2018. ima pet osnovnih dizajna. To su Atlantida, Tropic, Essentials, Luminescent i Exorbidance . Ne bojte se govoriti drugo pleme. To su nazivi pojedinačnih dizajna čije komade možete slobodno kombinirati i uvijek ćete izgledati sjajno.

Uistinu možete izabrati između velikog broja krojeva, materijala i dodataka. Svaki dizajn uključuje i vrhove, majice, gamaše, trenerke, dukseve i jakne, kao i tenisice, sportsku obuću, ruksake ili torbe . Ima ih mnogo više, ali ovo je takav temelj. Ako ste ove godine novi sport, a vaš lik ne odgovara Naomi Campbell , nemojte imati na umu. Možete birati između mnogih krojeva koji će vam nesumnjivo odgovarati. Sve žene svih dobnih skupina, bez obzira na izgled, mogu priuštiti komade iz ove kolekcije.

Štoviše, ako volite divlje uzorke, imate ih. Ako želite jednostavne, jednobojne i manje uočljive komade, imate ih. Nigdje nije rečeno da ne možete kombinirati pojedinačne dizajne preko puta. Naprotiv, sami smo to potvrdili. Na primjer, Atlantis sportske gamaše savršeno se uklapaju u Essentials top tank . Ukratko i dobro, a vi to već znate, maštovitost Desiguala nema ograničenja. Važno je samo dobro se osjećati. A to je ključ za postizanje naših ciljeva.

Dizajnerski sport

Dizajnerski sport

Dizajnerski sport

Dizajnerski sport

Jeste li se nadahnuli? Pa da razmijenimo zajedno;)

 

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija