+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Nova marka! Blutsgeschwister

  27. 08. 2019      Iz svijeta mode

Na „diferenciranoj ploči“ pozdravili smo marku, čije ime ne odgovara uhu, ali jasno sugerira odakle dolazi i što je najvažnije, značenje je pomalo srdačno. U prijevodu to znači "braća i sestre". I poput braće i sestara, i ova marka posjeduje mistični šarm kojem se ne može oduprijeti.

Blutsgeschwister

Rođen u susjednoj Njemačkoj 2001. godine, drži se kvalitete, izražajnosti i dostupnosti za svoje kupce. Ne prati modne trendove, već stvara svoje! Jedinstveni modeli, od haljina do majica, tajica i jakni, izrađeni su od pažljivo odabranih visokokvalitetnih materijala i mogu se pohvaliti certifikatom Fair Wear Foundation, organizacije koja promiče fer i poštene radne uvjete u tvornicama odjeće.

Simboli u logotipu Blutsgeschwister pokazuju i dokazuju ljubav kojom se formira svaki model, vjeru u pojedinca i upornost i odanost zdravom stavu prema životu. Uvijek uzima u obzir ekološka razmatranja i nikad ne koristi životinjske materijale.

Blutsgeschwister

Bez obzira na vaš rez, uvijek ćete se osjećati poput rukavica , a materijal će doslovno udarati po tijelu i duši.

Odabrane kombinacije boja ili uzorci mogu vam se činiti previše privlačnim, ali vjerujte, upravo je to ono što čini magija Blutsgeschwister ! Nikad ne padnete u gomilu, uvijek ćete biti nepogrešivi. Subkolekcije su uvijek dizajnirane tako da možete kombinirati pojedinačne modele zajedno, ne samo s jednostavnijim komadima iz vašeg postojećeg ormara i glave, oni imaju priču koja će vam dočarati osmijeh na licu.

Dakle, nosite nekonvencionalne haljine Blutsgeschwister , slatke suknje ili funkcionalne jakne / kapute od sutfshell -a ;

Blutsgeschwister

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija