+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Nova ženska kolekcija Desigual je ovdje!

  27. 01. 2015      Iz svijeta mode

S novom godinom stiže i nova ženska kolekcija za proljeće / ljeto 2015. Kao i svake godine, stigla nam je iz Barcelone, Španjolska, a sada je dostupna i na www.Different.cz i ima se što odabrati! Kolekcija se zove „Reci nešto lijepo“ i prepuna je svježih boja i upotpunjena, kao što je bila prethodna kolekcija Desigual, limitirano izdanje Christian Lacroix.

Dizajn triko Fonsec Dizajn triko Fonsec

Predmeti iz ove kolekcije vrlo su originalni i pronaći će zanimljive modne mode. Definitivno ne smijete propustiti komad u ormaru!

Dizajn kaputa Asha Dizajn kaputa Asha

Dio zbirke je podskupina inspirirana poznatim barcelonskim arhitektom Gaudijem. Nezaboravno se upisao u povijest Barcelone sa svojim veličanstvenim zgradama i zato je ikona cijele Španjolske, kao i marke odjeće Desigual . U kolekciji proljeće / ljeto 2015 ponovno ćete pronaći zanimljive komplete koji se sastoje od gornje, dizajnerske torbice , šal, novčanika i ostalih dodataka. Možete prilagoditi dizajnerske komade zajedno i zaslijepiti okolinu čak i više nego što je to uobičajeno;)

Dizajn torba Charlote Tsukiflo Dizajn zanimljive torbe Charlote Tsukiflo

Možete se veseliti više od 100 dizajna. Ali prvi veliki dio već je u našim skladištima. Zato odaberite na Different.cz da osvježite svoj ormar i budite drugačiji s nama ljeti!

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija