+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Novčanike koji imaju stil

  27. 03. 2015      Iz svijeta mode

Svi to znamo. Lijepo za frke i užitak u kupnji. Cipele su sjajne, dobro uklapajući kaput okreće se tamo gdje nas, opojan, ali ugodan miris, prati kao najvjerniji pratitelj. Mi biramo odjeću, parfem, hranu i idemo je platiti. U ovom je trenutku druga faza kako biti lijep.

Odabir pravog novčanika vrlo je važan i gdje ga netko zaboravlja i podcjenjuje. To je jedna od stvari koju pokazujemo više od donjeg rublja. A da donje rublje biramo prilično pažljivo, zar ne mislite?

Pažljiv izbor novčanika važan je na više načina. Na primjer, mora izgledati dobro, mora stajati novac, sve kreditne, debitne i diskontne kartice, kojih, ruku na srce, nikad nije dovoljno, a također i građanin, vozačka dozvola, obiteljska fotografija, krpa, kartica krvne grupe, vriskasta kartica: imam kontakt leće i slično. Ludo je i jednostavno ne možeš nigdje ići, zar ne ??

Svaka od gore navedenih stvari bori se za svoje mjesto i pokazat ću vam par lijepih, ali praktičnih novčanika različitih modnih marki koji će izvrsno i red biti u vašem "računovodstvu".

Novčanice za zahtjevne žene

Desigual novčanik zip-SD-around- katastrofa-dizajn-novčanik-kliccv katastrofa-dizajn-novčanik-s-jezkyvb katastrofa-dizajn-novčanik-s-ježevi

Portmonka, kad ne želite nositi sve dokumente, kartice i sitnice

cvdf katastrofa-dizajn-novčanik novčanik-papir-avion Katastrofa dizajne novčanik-la-butik-shopping

Novčanik za zahtjevne muškarce

Scotch & Soda-Panská novčanik

Pa što? Jeste li odabrali svoje?

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija