+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Nove Crocs balerinke, nevjerojatna Culito i O torba - to su must have komadi proljeća 2018. godine

  21. 03. 2018      Iz svijeta mode

Pitate, koji modni predmeti definitivno ne bi trebali nedostajati u vašem sunčanom ormaru? Mi to znamo i rado ćemo vam reći, ali pazite! Sljedeći su nalazi vrlo opasni jer možda ne znate što kupiti ranije. Ali čak i za to imamo savjete, od svakoga ponešto posložite, ili čak sve odjednom. Dakle, imamo savjete o tri osnovne marke za koje smatramo da apsolutno moraju imati, ne samo ovogodišnju sunčanu sezonu!

Crocs

Američke cipele koje nosimo samo u vrtu? Pa to zaboravite odavno! Najudobnija i najljepša kolekcija prekrasnih CROCS balerinki i sandala NIKADA NIJE POTREBNA . Crocs cipele postaju sve popularnije i ne čudi. Nisu samo klompe, već i luksuzne cipele na klin, papuče, papuče ili balerinke. I to u različitim dizajnovima koji podliježu trenutnim modnim trendovima.

Crocs

Culito iz Španjolske


A ako se ne bojite španjolskog temperamenta , boja i originalnosti , s prvim zrakama sunca ŽELIMO DRES CULITO IZ ŠPANIJE . To su haljine u kojima vam doslovno nitko neće nedostajati. Marka je poznata po predstavljanju atipičnih dizajna s još više atipičnih motiva. Culito haljine ne bi smjele nedostajati u vašoj garderobi. Ovogodišnja kolekcija također je podložna trenutnim trendovima. Pojedinačni komadi napravljeni su od visokokvalitetnih materijala i štoviše, svi će ih tražiti, jer se s gomilom sigurno neće susresti.

culito iz Španije

O torba

Talijanski dizajner silikona , koji nosi toliko sjajno da je povratak "običnim" torbama tada vrlo težak! ORGANIRITE NOVU TORKU ili oživite svoj „stari“ pribor novim dodacima. To je ogromna prednost ove marke.

O torba

Također možete biti inspirirani našim videom na Različitoj TV!

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija