+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Nove sandale iz Santora

  17. 04. 2019      Iz svijeta mode

Evo nas opet! Lutke koje vesele djecu, ali i odrasle žene sa slabošću za Santorovo oduševljenje . Nije ni čudo što su tako neodoljivi! Priznajmo, u svakom od nas je dječak djeteta i tu nema ništa loše. Ali ne trebamo tiho zavidjeti kćeri ili nećakinji, posegnuti ćemo za njima, oživjeti odjeću i pokazati svijetu da se ne bojimo izdvojiti se iz gomile!

Uživajte u vijestima ove marke, sigurno će vas dignuti na koljena, kao i mi razlike!

Santoro London

Pčela Gorjuss

Santoro kolekcija iz koje lutka u pčelinjem kostimu licitira za vaše srce , okružena cvijećem i letećim pčelama. Još jedna karakteristična karakteristika je kombinacija boja crne i žute boje, pojačana nijansama marelice.

Osmijeh na njezinom licu dočarava kutiju za štedljive djevojčice, futrolu od naopake za naočale, originalnu bilježnicu sa spiralama ili neoprensku torbu, savršenu za vrtiće, školu ili radne zalogaje.

Pčelica Santoro voljena

Gorjusovi visoki repovi

Ne samo za ljubitelje mačaka, iako će najviše ugoditi je lutka s dva mačića . Kolekcija je postavljena u nijansama ružičaste, ljubičaste i zelene boje, a lutka s mačkama nadopunjuje ljubavna srca.

Ovom kolekcijom doslovno ćete progutati blaženstvo. Za male parade idealan je mini ruksak, na primjer, vrtić, učenice ušivene kako bi olakšale učenje, a majkama je potreban prostran novčanik.

Santoro visoki repovi

Bajka mjehurića Gorjusa

Za vile vile lutka s vilinskim krilima lebdi u nijansama tamno plave i ljubičaste boje, okružena leptirima i posipajući čarobnim prahom.

Torbica s prugastim ručkama, privjesak s lepršavom kuglicom, torbica od neoprena koja se može koristiti kao olovka ili kozmetička torba i dnevnik s bravom za mlade tajnice dodati će dašak misterije u svakodnevni život.

Bajka Santoro s mjehurićima

Više inspiracije možete pronaći u našem videu na Različitoj TV !

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija