+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Novi modni dodaci Calvin Klein

  06. 09. 2017      Iz svijeta mode

Već znamo da vam se sviđa marka Calvin Klein i znate li da su novi modni dodaci upravo stigli u naš eshop? Mogli biste reći da je modni brend Calvin Klein već fenomen, pa nam je čast predstaviti njegove vruće vijesti. Torbe, višenamjenske, dvostrane torbe, muške torbe, novčanici, šalovi ili kaiševi, takvi komadi u našem eshopu upravo ovdje i ovdje ćete pronaći. Zamislimo najbolje od njih.

Torbice Calvin Klein

Možda najveća čizma je ova jedinstvena metalik torba Calvin Klein u brončanom dizajnu . Ima jednu ogromnu prednost - odgovara apsolutno svemu. Bilo da nosite zlato, srebro, drago kamenje, crne, smeđe ili metalik cipele ili razne Converse tenisice , možete ih ponijeti sa sobom. Ima mnogo unutarnjih džepova, čak i remen koji se može ukloniti i podesiti. Tako ga možete nositi i u ruci i kao crossbody .

brončana metalik torba Calvin Klein

Višenamjenska torba Calvin Klein

Ostali gornji komadi nesumnjivo uključuju ovu plavu rozetu. Dvostrana je i umjesto jedne, zapravo imate dvije torbe , i isplati se. Torbica je kožna, meka i prostrana, pa također puno pristaje i kao bonus - ima manju, uklonjivu futrolu za ključeve ili mobilni telefon, ali može poslužiti i kao mali novčanik.

dvostrana torba Calvin Klein

Novčanik Calvin Klein

Drage dame, predstavimo vam ovaj jedinstveni, prostrani, praktični i vrlo lijepi novčanik Calvin Klein u besmrtnoj boji bordo. Novčanik je jasno strukturiran, tako da možete savršeno podijeliti svoje kartice, dokumente, primitke, novčanice i kovače.

novčanik Calvin Klein

Calvin Klein šal

Najdraži dodaci nesumnjivo su šalovi i šalovi i ne čudi. Šal je u stanju promijeniti odjeću, oživjeti i iznad svega može vas ugrijati. I tako bismo željeli probiti ovaj luksuzni šal Calvin Klein u zanimljivoj boji koji doslovno pristaje svemu.

šal Calvin Klein

Calvin Klein pojas

Ako ste ljubitelj pojasa, onda je ova crna s logotipom Calvin Klein očit izbor. Ako niste jedan od njih, vjerujemo da ćete započeti s ovim djelom. Remen će obične hlače učiniti izvanrednim, a cjelokupni dojam vašeg odijela poprimit će potpuno različite dimenzije.

pojas Calvin Klein

Calvin Klein muški dodaci

Čak su i muškarci na koje smo pomislili kad smo birali vrhunske komade i imamo sjajnu mušku torbu s monogramom CK u smeđoj boji. Kako se ova džentlmenska gospoda neće sramiti, možete je opremiti i muškim novčanikom Calvin Klein i sveukupnim odijelom podvući dizajnerski šal iste marke

muška torba Calvin Klein

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija