+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

NOVO CULITO IZ Španjolske FW18 COLLECTION

  18. 10. 2018      Different TV CZ / SK

% videozapisa (s, 9qwlswRT3nk)%

CULITO IZ ŠPANIJE

Danas gledamo zub prelijepe marke, koji nam je stigao izdaleka - CULITO IZ ŠPANIJE. Ovu marku možete dugo promatrati u našoj e-trgovini. Ipak, i dalje nas zadivljuju i svakom novom kolekcijom stvaramo iskru u očima i zaljubljujemo se na prvi pogled. Iznova i iznova ...

Španjolska je prekrasno mjesto gdje se rađaju zaista zanimljivi i živopisni modni komadi. Zato je trenutna kolekcija FW 2018 toliko zanimljiva da smo o njoj snimili novu epizodu Different TV-a. Znamo da će lijepo vrijeme uskoro nestati. Ali mi se i dalje nadamo da će tako ostati još neko vrijeme. Ali Nikol pomisli: "A što ako ne?" pitala je. Simča se, međutim, na trenutak nije ustručavala odgovoriti i dotaknula se prelijepog modela haljine koji možete nositi i po hladnom vremenu, pa čak i ako ga možete ... Možete odjenuti nevjerojatno šarenu haljinu za zabavu i očarati prijatelje oko sebe.

Nedavno smo pisali kako biste se osjećali ugodno uz svijeću i čaj. Ne danas. Podignite noge gore. Napravite svoje omiljeno ljetno piće i sjetimo se prekrasnog ljeta zajedno.

ŽENSKI DRVENI CULITO IZ ŠPANIJE

Objavio: Martin Špeta

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija