+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

NOVO! Možemo vam preporučiti odgovarajuću veličinu odjeće i obuće

  23. 08. 2017      Iz svijeta mode

Iako je kupovina odjeće, obuće i pribora veliki trend posljednjih godina, znamo da nije lako pogoditi pravu veličinu. A budući da se znamo već neko vrijeme, odlučili smo nešto poduzeti po tom pitanju. Što ako vam kažemo da sada samo griješite u odabiru veličine odjeće ili obuće? Vjerovali ili ne, jeste! U našoj e-trgovini možete se povjeriti SizeID- u, što znači da ćete jednom izmjeriti sebe, spremiti svoja mjerenja i više nikada nećete pogriješiti. Veličina će vam biti automatski preporučena.

SizeID

Ukratko, volimo projekte koji su malo drugačiji , pa smo odlučili da u našem eshopu dočekamo SizeID projekt otvorenih ruku. Zamislite jedan gumb desno na kartici proizvoda koji će vam sugerirati koja je veličina za vas najprikladnija.

Postupak je jednostavan, prvo odaberite najljepši modni predmet i kliknite na veličinu VELIKE veličine kako biste odabrali veličinu. Vidjet ćete jednostavnu tablicu u koju za nekoliko sekundi upišete svoja mjerenja, a zatim kliknite gumb Potvrdi i preporuči veličinu . Možete spremiti stope kako biste olakšali unos svoje cijene sljedeći put kad posjetite.

sizeID

sizeid

Ako stvorite vlastiti račun, možete dodati i svoje najdraže za koje volite kupovati. Jednostavno se možete registrirati putem svog Facebook računa;) Dakle, kliknite na "PREPORUČITE VELIKOST " na kartici proizvoda na www.different.cz i ne riskirajte i budite drugačiji!

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija