+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

O BAG OUTFITY

  04. 02. 2019      Different TV CZ / SK

% videozapisa, H9aqWhCHyZ4)%

Torbice O torba

Jeste li se veselili novoj epizodi koliko i mi? Tako mira. Nova epizoda DifferentTV je rođena i pomalo je nekonvencionalna. U prvoj epizodi Nove godine pripremili smo nekoliko savjeta kako uskladiti O torbu s odjećom.

Sigurno ćete znati talijanske torbe O bag. Originalni su, perljivi, lagani ... Jednostavno imaju mnogo prednosti, o kojima smo nebrojeno puta govorili u prethodnim epizodama DifferentTV-a. Danas smo za vas pripremili kako ove torbice napraviti pravi modni komad koji će se moći natjecati s najboljim brandovima.

Stoga smo pripremili nekoliko savjeta za outfit koji vas mogu nadahnuti. Stoga smo stvorili četiri potpuno različite odjeće - sportsku, elegantnu, formalnu / poslovnu i sportsku. Zatim smo odabrali prikladne kombinacije boja torbica O bag i posao je obavljen.

A sada je na vama. Ali nakon gledanja naših videa, vjerujemo da se nećete bojati nečeg drugog, nekonvencionalnog. Ne brinite za kombinaciju i jednostavno budite drugačiji.

Radujemo se vašim reakcijama, bilo na Facebooku, Instagramu ili nam samo pišite e-poštom. Bit ćemo sretni. Lijepo se provedite i uživajte u prekrasnom snijegu.

O torba

Objavio: Martin Špeta

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija