+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

O torba - Novi modni komadi 2019

  18. 02. 2019      Iz svijeta mode

Popularna marka talijanskih torbica O Bag već je dospjela u ruke žena širom svijeta. Suočimo se s ovisnošću O Bags. Da osim 10 nijansi koje imamo u našoj kolekciji, uživamo i u svim vijestima. Torbice O Bag imaju barem jednu zadivljujuću prednost jer se prema vlastitim željama možemo sastaviti i neprestano proširiti kolekciju. Koje su boje i oblici na gornjim trakama? Pogledajmo to upravo sada.

U trenutnim modnim trendovima dominiraju žuta i slične nijanse. Dakle, nemojmo se iznenaditi da je trenutna "vruća" boja Curry.Ova boja ne samo da uljepšava svaki outfit, već je i lako kombinirati.Idberete li ručke od crne kože ili bijele užadi, izgledat će sjajno.

I koji su oblici tijela torbe O Bag sada postavljeni na gornjim trakama? O Torba O Square, O'50, O Twist ili Urban . Iako se na prvi pogled može činiti, pa vjerujte da O Twist nije samo plaža, već je prikladan i za ležerno nošenje. S pouzdanjem možemo reći da ćete biti impresionirani maksimalnim oblikom Urbana koji se od kućišta Standarda razlikuje po produljenom vrhu. Ovaj elegantan oblik savršeno odgovara čak i poslovnoj odjeći. Posljednje, ali ne najmanje bitno , uživat ćete i u ovalnom obliku O´50 ili u četvrtastom ruksaku O Square.

Torbica O Bag

Torbica O Bag

Torbica O Bag

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija