+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Obag - torbe koje ćete voljeti!

  11. 05. 2015      Iz svijeta mode

Bitan dio svakodnevnog života žene očito je torba. U ruci ili preko ramena uvijek nosimo torbe , velike ili male. Osnovna modna pretpostavka je da torba treba odgovarati cipelama. A ako imamo nekoliko pari cipela, moramo imati i nekoliko torbica. Međutim, problem je kad ujutro zamijenimo stvari s jedne torbice u drugu i zaboravimo na ključeve ili novčanik. Zašto mijenjamo torbe i ne nosimo samo jednu kako ne bismo postali takav problem? Jednostavno želimo biti "in" i želimo da se naša odjeća savršeno podudara.

Izvor: www.fullspotmarket.ca Izvor: www.fullspotmarket.ca

Ali imamo sjajno rješenje. Zamislite torbu koju sastaviti sami, a njeni sastavni dijelovi mogu biti proizvoljno mijenjan, osnovna torba za male predmete lako može premjestiti iz jednog tijela u drugo, i blago tvoje ,, „ne přendavat pojedinačno. Radi se o talijanskom markom Obagi , što predstavlja torbe , iz koje možete stvoriti torbicu iz snova sa stilskim varijacijama ručica, rasporeda unutrašnjosti i nekoliko nijansi boja.

Obag - ružičasta torbica s ručkom u stilu konopa Obag - ružičasta torbica s ručkom u stilu konopa

Torbe Obag izrađene su od visokokvalitetnog silikonskog materijala, pa se lako peru, a istovremeno izgledaju stilski i luksuzno. Torbicu možete kombinirati po vašoj želji. Možete mijenjati ručke na tijelu torbe ili na ručke svakog dana. Postoji nekoliko vrsta ručki - konop, koža ili koža. Postoje i varijacije unutarnjih vrećica za pohranu, tako da vaša torba može svaki dan izgledati drugačije. Rukovanje torbom je vrlo jednostavno i brzo.

Sav pribor koji možete naručiti u našoj e-trgovini: OBAG RUKE . Na primjer, crno tijelo torbe može se kombinirati s crnom torbom i zlatnim ručkama.

Ili eksperimentirajte s bojama i nabavite slatku, šarenu platnenu torbu s proljetnim cvjetnim motivima ili šarenom ručkom.

Rukovanje torbom Obag je stvarno jednostavno. Torba i ručke pričvršćene su na tijelo torbe vijčanim navojima, što traje samo nekoliko sekundi.

Ne bojte se malo eksperimentirati i odabrati pribor prema vašem ukusu i raspoloženju, tada možete jednostavno kombinirati dodatke i boje karoserije i promijeniti se. Torba Obag pravi je hit ove sezone. Bilo da idete u kupovinu, na posao, u školu ili na plažu, bit ćete stilski. Obag se jednostavno prilagođava vama. Što biste više mogli poželjeti od svoje nezamjenjive torbe? Budite drugačiji;)

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija