+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Obucite se prema vašem karakteru

  07. 06. 2019      Iz svijeta mode

Ljeto je iza ugla. A ovo je pravo vrijeme za odijevanje ! Pitate se koji rez odabrati? Zapravo ne znate koji rez bi vam trebao odgovarati? Tada ste na pravoj adresi. Za vas smo pripremili jednostavan vodič kako odabrati pravi fit prema vašem karakteru. Budite nadahnuti i sjaj.

Áčkový

Rez u obliku slova obično ima kraću duljinu, pa je posebno prikladan za manje likove. Ispljoštava lik širim bokovima i izraženijim guzicama.

ženska haljina Desigual

graciozan


Opremljene haljine odlikuju se lijepo lučno ženskim likom. Vizualno dočarava uski struk i čini da se kukovi ističu. Mogu ih pratiti uske, ali i šire suknje.

ženska haljina Desigual

prevelik

Volimo Oversize iz nekoliko razloga - izuzetno su udobni i pokrivaju sve što je potrebno. Bez obzira želite li sakriti veći trbuščić ili glomazno dupe. Ali odaberite duljinu iznad koljena ili kraću, tako da ne izgledate poput torbe.

ženska haljina Desigual

grm

Haljina s rukavima okružuje lik. Idealni su za posao, tvrtku ili vjenčanje. Stoga se malo uklapaju, imaju tendenciju da budu duljine koljena. Potrebna im je simetrična figura u kojoj su ženske krivulje u uravnoteženom omjeru. Veća veličina nije prepreka! :)

ženska haljina Desigual

ravno


Haljine ravnog kroja trebale bi odabrati žene s dječačkim karakterom, tj. S niskim strukom i bez zakrivljenih bokova. Također odgovara damama u obliku takozvane jabuke, tj. S izraženijim trbušnim dijelom i uskim nogama. Trbuh će se sakriti i stopala će se isticati!

ženska haljina Moodo

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija