Extra −20 % s kodom EXTRA20Završava za 115 sati 50 minuta
+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Sigurnost vaših osobnih podataka prioritet je za tvrtku Differenta.hr.

INFORMACIJE O OBRADI O OSOBNIM PODACIMA

Digital People a.s. vrši obradu vaših osobnih podataka jer je potrebno ispuniti ugovor s vama u vezi prodaje robe (ili poduzeti mjere poduzete prije sklapanja takvog ugovora) te dalje obrađivati vaše osobne podatke koji su potrebni za ispunjavanje ove tvrtke.

 1. DETALJI ADMINISTRATORA O IDENTITETU I KONTAKTU
  • Administrator vaših osobnih podataka je tvrtka Digital People a.s., Plzeňská 345/5, Smíchov, 150 00 Praha 5, IČ: 28197071 DIČ: CZ28197071 (u daljnjem tekstu: "Administrator").
  • Podaci za kontakt administratora su sljedeći: adresa za dostavu Differenta.hr, Šimerova 3, Plzeň, 30100, adresa e-pošte info@differenta.hr, telefon 773 002 808.
  • Kontrolor nije imenovao službenika za zaštitu podataka.
 2. PRAVNA OSNOVA ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA
  • Pravni temelj za obradu vaših osobnih podataka jest da su potrebni za:
   • izvršavanje ugovora između vas i administratora ili za izvršavanje mjera od strane administratora prije sklapanja takvog ugovora u smislu članka 6. stavka 1. točke (a); (b) Uredbom 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća o zaštiti pojedinaca u pogledu obrade osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka i stavljanju van snage Direktive 95/46 / EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) (u daljnjem tekstu: Uredba);
   • poštivanje zakonskih obveza koje se primjenjuju na kontrolora u smislu članka 6. stavka 1. točke (a); c) Uredbe, odnosno izvršenje obveza koje su upravitelju nametnute općenito obvezujućim zakonskim propisima, posebno Zakonom br. 235/2004 Coll., o porezu na dodanu vrijednost, izmijenjenim i dopunjenim, Zakon br. 586/1992 Coll. i Zakon br. 563/1991 Coll., o računovodstvu, s izmjenama i dopunama.
 1. NAMJENA OBRADE OSOBNIH PODATAKA
  • Svrha obrade vaših osobnih podataka je izvršiti ugovor između vas i administratora, uključujući isporuku robe i rješavanje prava odgovornosti za nedostatke, ili poduzeti radnje administratora prije sklapanja takvog ugovora i ispunjavanja povezanih javnih obveza od strane administratora.
  • Nema automatskog pojedinačnog odlučivanja u smislu članka 22. Uredbe.
 2. PERIOD ČUVANJA OSOBNIH PODATAKA
  • Vaši osobni podaci obrađivat će se tijekom trajanja učinaka prava i obveza iz ugovora i tijekom razdoblja potrebnog za potrebe arhiviranja prema odgovarajućim općenito obvezujućim zakonskim propisima, ali ne duže od razdoblja određenog općenito obvezujućim zakonskim propisima.
 3. OSTALI PRIMATELJI OSOBNIH PODATAKA
  • Ostali primatelji vaših osobnih podataka bit će tvrtke špediterske i druge osobe koje sudjeluju u isporuci robe ili plaćanja na temelju ugovora o kupnji i osobe koje pružaju tehničke usluge za administratora e-trgovine, računovodstvo i marketing, uključujući rad softvera i pohranu podataka.
  • Korištenje ove web stranice može pohraniti vaše osobne podatke kod nas ili trećih strana, uključujući Smartsupp.com s.r.o., PDV broj CZ03668681, koje možete deaktivirati OVDJE.
  • Osim toga, primatelji vaših osobnih podataka koji se obrađuju u svrhu ispunjavanja zakonskih obveza mogu biti financijska tijela ili druga nadležna tijela u slučajevima kada administratori nameću općenito obvezujuće zakonske propise.
  • Kontrolor ne namjerava prenijeti vaše osobne podatke u treću zemlju (izvan EU) ili u međunarodnu organizaciju.
 4. PODACI PREDMETNA PRAVA
  • Pod uvjetima utvrđenima u Uredbi, imate pravo zatražiti od kontrolora pristup vašim osobnim podacima, pravo ispravljanja ili brisanja vaših osobnih podataka ili ograničenje njihove obrade, pravo prigovora na obradu vaših osobnih podataka i pravo na prijenos vaših osobnih podataka.
  • Ako smatrate da je obrada vaših osobnih podataka prekršila ili krši Uredbu, imate pravo, između ostalog, podnijeti žalbu nadzornom tijelu.
  • Nemate nikakvu obvezu davati osobne podatke. Pružanje vaših osobnih podataka nužan je uvjet za zaključivanje i izvršavanje ugovora i bez pružanja vaših osobnih podataka nije moguće zaključiti ugovor ili ga ispuniti administrator.

U slučaju obrade osobnih podataka koji su potrebni za ispunjenje ugovora od strane internetskog marketara ili za provedbu mjera poduzetih prije sklapanja ugovora od strane internetskog marketara.

Primjenjuje se samo u situacijama kada se osobni podaci dobivaju izravno od subjekata podataka (kupaca). Stoga se ne odnosi na situacije u kojima se osobni podaci pribavljaju na drugi način (od treće strane, od drugog kontrolora, s Interneta itd.)

Posebno se ne odnosi na situacije u kojima bi se osobni podaci trebali prenijeti u zemlje koje nisu članice EU-a i na obradu određene kategorije osobnih podataka.

Podaci o obradi osobnih podataka u slučaju slanja komercijalne komunikacije (tj. obrada osobnih podataka na temelju pristanka kupca) uređuju ove uvjete.


U skladu s člankom 89. Zakona br. 127/2005 Coll., o elektroničkim komunikacijama, ovim putem vas obavještavamo da naša web stranica koristi takozvane kolačiće za svoje aktivnosti.

To su kratke tekstualne datoteke koje web stranica pohranjuje na računalo posjetitelja, a pruža ih internetski preglednik svaki put kada se korisnik vrati na stranicu. www.differenta.hr koristi kolačiće za prepoznavanje i praćenje posjetitelja koji koriste našu web stranicu te ih unaprijed odabrati za pristup web mjestu.

Standardni web preglednici (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome itd.) podržavaju upravljanje kolačićima. Kao dio postavki preglednika možete ručno izbrisati, blokirati ili u potpunosti zabraniti upotrebu kolačića ili ih blokirati ili dopustiti za pojedinačne web stranice.

Za detaljnije informacije koristite pomoć preglednika. Ako je vašem pregledniku dopušteno korištenje kolačića, pretpostavit ćemo da prihvaćate upotrebu standardnih kolačića od našeg poslužitelja.

Koje su vrste kolačića?

Općenito, kolačiće ili privremene datoteke pohranjene u pregledniku mogu se podijeliti u dvije vrste. Oni koji se pohranjuju samo kratko vrijeme i na webu ili u e-trgovini koriste se za olakšavanje njegove uporabe (npr. pamćenje umetnute robe u košaricu, posjećeni proizvod, zatvaranje skočnog prozora, itd.). Ti privremeni kolačići omogućuju vam pohranu podataka dok se krećete s jedne web stranice na drugu, eliminirajući potrebu za ponovnim unosom nekih podataka.

Druga vrsta kolačića sprema se duže vremensko razdoblje (npr. nekoliko tjedana do mjeseci). Ovi kolačići pomažu vam da identificirate svoje računalo kad ponovno posjetite našu web stranicu. Međutim, ne dopuštaju vam da se identificirate kao konkretna osoba.

Dugoročni kolačići omogućuju nam bolju personalizaciju naše web stranice i nudimo vam relevantan sadržaj ili oglašavanje. Prikupljeni podaci potpuno su anonimni i ne mogu se kombinirati s bilo kojim drugim podacima.

U koju svrhu koristimo kolačiće?

Zapamtite svoje osobne postavke - kolačići omogućuju našoj web stranici da vam olakša pregledavanje web mjesta i personaliziranje sadržaja koji vidite. Također vam omogućuju pamćenje sadržaja vaše košarice, prijavljivanje ili odjavljivanje, prihvaćanje upozorenja itd.

Statistika - Kako bismo poboljšali kvalitetu naše web stranice, prikupljamo anonimne statistike prometa kako bi nam pomogli u razvoju našeg poslovanja. Koristimo Google Analytics s važećim dodatkom treće strane za obradu naših zapisa. Ti se podaci ne mogu povezati s određenom osobom.

Posluživanje oglasa - Kolačići vam omogućuju bolje ciljanje oglasa na naše korisnike i posjetitelje prilagođavanjem njihovog sadržaja tako da kupci primaju oglase za proizvode ili usluge koji su za njih relevantni i pokazuju potencijalni interes za njih u prošlosti.

Za ovu vrstu oglasa koristimo usluge navedene u nastavku da bismo segmentirali korisnike na temelju zajedničkih značajki. Ti se podaci ne mogu povezati s određenom osobom.

 • SEZNAM.CZ, as (Sklik). Više informacija OVDJE
 • Google (AdSense, AdWords) Saznajte više OVDJE
 • Facebook (Facebook Pixel). Više informacija OVDJE
 • RTB (Adform). Više informacija OVDJE

Želimo vam ponuditi najbolju moguću uslugu, znati što vam treba i što tražite.

Iz tog razloga podatke o prometu prenosimo potpuno anonimno u Google Analytics, Google upravitelj oznaka i Facebook Pixel.

Za praćenje kvalitete narudžbe i neovisne preglede prenosimo osnovne podatke o narudžbi na Heuréka.cz .
Vaše zadovoljstvo kupnjom utvrđujemo putem upitnika putem e-maila u okviru programa Provjereni kupci u koji je uključena naša e-trgovina. Oni vam se šalju svaki put kada kupujete od nas ako, u skladu s odjeljkom 7 (3) Zakona br. 480/2004 Coll. Što se tiče određenih usluga informacijskog društva, nećete odbiti primiti našu poslovnu komunikaciju niti povući vaš prethodni pristanak. Za slanje upitnika, procjenu vaših povratnih informacija i analizu naše tržišne pozicije koristimo procesor, koji je operator portala Heureka.cz; u tu svrhu možemo prenijeti podatke o kupljenoj robi i vašu e-mail adresu."

A kako bismo vam pomogli, naš tim pomoćnika dostupan je tijekom radnog vremena putem SmartsUpp chata (okvir "Napišite nam poruku" u donjem desnom kutu).

Ako iz bilo kojeg razloga ne želite koristiti ove usluge, možete ih onemogućiti klikom na "NE slažem se" u donjoj traci za upotrebu kolačića.
Da biste ih ponovo uklonili, izbrišite kolačiće za Differenta.hr.

Kako deaktivirati ili izbrisati kolačiće?

Ako ne želite upotrebljavati kolačiće ili brisati njihov sadržaj koji su web stranice pohranjene u vezi s vašim posjetima različitim web stranicama i portalima, možete koristiti upute za svaki od najčešće korištenih preglednika u nastavku:

Ažuriranja pravila o privatnosti

Možemo stalno mijenjati ili ažurirati našu Politiku o privatnosti. Sve promjene ovih Pravila o privatnosti stupit će na snagu nakon objavljivanja na ovoj web stranici.

Posljednje ažuriranje 23.10.2019