+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

"Od glave do pete" - Dizajnerski set Ishburi inspiriran egzotičnim cvijećem

  19. 03. 2014      Iz svijeta mode

Otkrivate li i da je vani proljeće, a ne zima? Hoćete li polako, ali sigurno, osvježiti svoj ormar bojama? Samo za vas predstavlja niz dodataka iz nove dizajnerske kolekcije za proljeće / ljeto 2014 pod nazivom Ishburi. Ova serija puna je divljih egzotičnih cvjetova koji će vam vezati oči i voljeti je kao i mi.

Dizajnerska serija Ishburi uključuje 4 torbe različitih veličina i oblika, novčanik , šal i narukvicu .

Dizajnerski set Ishburi Dizajnerski set Ishburi

Kabelka Desigual Bandolera Ishburi zdroj: www.differentfashion.cz Dizajn Bandolera torbu

Prva torba je Desigual Bandolera Ishburi - praktična Desigual križna torba, u kombinaciji tkanine i smeđe kože. Glavni džep ima zatvarač i nekoliko manjih džepova unutra. Na prednjoj strani torbe nalaze se još dva džepa za male predmete. Remen se može postaviti u veličini torbe.

Kabelka Desigual London Medium Ishburi www.differentfashion.cz Torbica Desigual London Srednja Ishburi www.different.cz

Još jedna torbica je Desigual London Medium Ishburi - ova karakteristična torbica vrlo je praktična. Na prednjoj strani ima mnogo džepova - patent, patentni zatvarač i labav džep. Dakle, na stražnjoj strani - gdje postoje 4 labava džepa bez pričvršćivanja. Unutar torbe se nalazi nekoliko manjih džepova. Torbu možete nositi u ruci ili preko ramena, gdje možete podesiti duljinu remena.

Kabelka Desigual Tokyo Ishburi www.differentfashion.cz Torbica Desigual Tokyo Ishburi www.different.cz

Dizajnerska torba Tokyo Ishburi - ova višebojna torbica s umetcima od kože ima dva vanjska džepa i glavni džep na patentni zatvarač. Unutar opet nekoliko manjih džepova za sitnice i telefon. Torbu možete nositi u ruci ili preko ramena.

Kabelka Desigual Mc Been Ishburi www.differentfashion.cz Torbica Desigual Mc Been Ishburi www.differentfashion.cz

Posljednja torba je Desigual Mc Been Ishburi - ova vesela torba je originalna zahvaljujući prednjem džepu za patent u obliku leptira. Torbica ima još jedan džep s patentnim zatvaračem na stražnjoj strani, a dva džepa sa strane također s patentnim zatvaračima. Unutrašnjost torbe ispunjena je manjim džepovima s patentnim zatvaračima. Torbu možete nositi na 3 načina - u ruci, na ramenu ili preko ramena zahvaljujući prilagodljivom remenu.

Peněženka Desigual Indie Ishburi www.differentfashion.cz Novčanik Dizajn Indija Ishburi www.different.cz

Nijedna torba ne bi trebala imati dizajniranu lisnicu s istim motivom. Izrađena je od tkanine i smeđe kože. Glavno pričvršćivanje je patentirano, a unutra je 13 pretinca za kartice i 1 pretinac za dokumente. Džep je odvojen i zatvaračem.

šátek Desigual Ishburi www.differentfashion.cz Dizajnerski šal Ishburi www.different.cz

Izvrstan dodatak koji ne smijemo zaboraviti je šal. On ugađa cijelu odjeću i dodaje eleganciju. Ishburi šal, koji je u istom dizajnu, uljepšat će vas zahvaljujući svojoj šarenoći. Pravokutnog je oblika i dimenzija 200x100cm.

Náramek Desigual Ishburi www.differentfashion.cz Narukvica dizajnerska Ishburi www.different.cz

Najnoviji dodatak Desigual Ishburi kompletu je set od 3 narukvice u jarkim bojama s motivom cvijeta.

Uz ovaj dizajn nazvan Ishburi nećete propustiti. Stoga osvježite svoju garderobu ovim komadima iz nove kolekcije DESIGUAL za proljeće / ljeto 2014 , koje sada možete kupiti na www.DifferentFashion.cz

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija