Extra popust 10 % s kodom EXTRA10 na sve!Završava za 18 sati 18 minuta
+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

"Od glave do pete" - dizajnerski set Paulina inspiriran jarko obojenim jarmićima

  09. 02. 2014      Iz svijeta mode

Vani je bilo proljeće, a ne zima i više ne možete čekati svijetle boje? Donosimo vam okus niza dodataka iz nove Desigual kolekcije za proljeće / ljeto 2014, pune svježih originalnih i šarenih uzoraka punih razigranosti. Motivi iz Paulina serije puni su cvijeća, mandala i prima, uglavnom ih igraju šarene ptice.

Paulina serija uključuje 3 torbe različitih veličina i oblika, 2 vrste novčanika i 2 šala.

Dizajnersko ogledalo za kuglanje Paulina Izvor ogledala za kuglanje Paulina izvor: www.DifferentFashion.cz

Ogledalo za kuglanje Paulina je prepoznatljiva višeslojna torba Desigual s umetcima od smeđe kože. Torbu možete nositi u ruci ili preko ramena. Glavni džep ima patent zatvarač, a unutra se nalazi nekoliko manjih džepova. Na prednjoj strani ove ručne torbice nalaze se sjajni otisci, ptičji aparat i dva manja džepa s patentnim zatvaračima.

Bandolera Paulina izvor: www.DifferentFashion.cz Bandolera Paulina izvor: www.differentfashion.cz

Bandolera Paulina - praktična križna torba Desigual u kombinaciji tkanine i smeđe kože. Glavni džep ima patent zatvarač, a unutra se nalazi nekoliko manjih džepova. Na prednjoj strani torbe nalaze se dva manja džepa za sitne predmete i ukrasni aparat. Trake vam omogućuju promjenu veličine vaše torbe.

Newtokyo Paulina izvor: www.differentfashion.cz Newtokyo Paulina izvor: www.differentfashion.cz

Newtokyo Paulina - vesela dizajnerska torba s odvažnim bojama i smeđim detaljima od kože. Torbica je dizajnirana za nošenje u ruci ili ramenu. Glavni džep ima patent zatvarač, a unutra se nalazi nekoliko manjih džepova.

novčanik Paulina izvor: www.differentfashion.cz novčanik Paulina izvor: www.DifferentFashion.cz

Novčanik Paulina - tekstilna lisnica dizajnirana s smeđim umetcima od kože. Novčanik ima patentni zatvarač po obodu, sadrži 10 utora za kartice i prostor za dodatne dokumente. Džep ima patentni zatvarač. Dimenzije ovog dizajnerskog novčanika: 20 cm x 10 cm x 3 cm.

novčanik Indija Paulina izvor: www.differentfashion.cz novčanik India Paulina izvor: www.DifferentFashion.cz

Novčanik India Paulina- također je izrađen od tkanine, ima elemente od kože, a glavno pričvršćivanje je patentirano. Unutar se nalazi 13 utora za karticu i dva dodatna utora za dokumente. Džep je odvojen patentnim zatvaračem. Dimenzije ovog dizajnerskog novčanika: 20 cm x 11,5 cm x 3 cm.

Paulina šal izvor: www.differentfashion.cz Paulina šal izvor: www.DifferentFashion.cz

Šal Paulina - raznobojni šal većih dimenzija s geometrijskim uzorcima mandale i cvjetnim motivima. Veličina marame je 200 x 100cm

šal Cuello Paulina izvor: www.differentfashion.cz šal Cuello Paulina izvor: www.DifferentFashion.cz

Šal Cuello Paulina - ženski hladni šal u dizajnu kružnih rukava tvrtke Desigual. Vesele ljetne boje uljepšat će vaš izgled. Dimenzije: perimetar 200 cm, širina 75 cm.
Oba dizajnerska šala su od 100% poliestera.

Pogledajte naš videozapis o ovom dizajnerskom setu:

Nadamo se da ste uživali u putovanju s Desigualom među hummingbirds, citrusima i jarko obojenim cvjetovima. Ovi komadi iz nove kolekcije za proljeće / ljeto 2014. već su dostupni na www.DifferentFashion.cz.

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija