+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Odgovarajuće odjeće ili uskladite zajedno

  30. 06. 2017      Iz svijeta mode

U posljednje vrijeme modni svijet propada kroz usklađene odjeće, što znači da kupujete istu ili vrlo sličnu odjeću sa svojom skupom polovicom ili djetetom. A zato što se čini puno drugačijim, za vas imamo nekoliko savjeta. odgovarajući outfit za stvaranje.

Na našem eshopu naći ćete mnoge mogućnosti. Međutim, vidimo najjednostavniji način slaganja u iste cipele. Bez obzira jeste li bračni par ili mama s kćeri i tata sa sinom. Možete koristiti našu ponudu cipela tvrtke Toms , Melissa ili kupiti Converse tenisice .

odgovarajuća odjeća

Toms nudi sjajnu priliku za odijevanje u obiteljskoj opremi u trenutnoj kolekciji. Toms nudi nekoliko savjeta za boju i dizajn, čak i cijela obitelj može uskladiti i pomoći djeci iz siromašnih svjetskih zemalja. Toms radi s One for One , što znači da će za svaki prodani par cipela drugi par djece iz zemlje u razvoju dobiti potpuno besplatno dijete.

Toms

Tenisice Converse idealne su za zaljubljene parove. Klasični bijelci su uobičajena pojava, ali nemojte se bojati eksperimentirati sa obojenim, niskim ili komadima gležnja. Cipele Converse nikad neće pokvariti ništa, pogodno za ležerno nošenje i zapravo za razne prigode. Osim toga, izgledaju sjajno i za sportske i elegantne odjeće. Možete se uskladiti u bilo čemu, samo ne brinite. Apsolutno je u redu i pored toga.

razgovarati

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija