+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Oprema za skidanje kilograma nakon Božića

  04. 01. 2019      Iz svijeta mode

Svi to dobro znamo. Očito da nitko od nas ne može odoljeti bezglavosti tijekom Božića. Uživanje, opuštanje i jedenje slatkih slatkiša, ukusnih sendviča, sočnih pečenja, tradicionalne salate, neodoljivih zalogaja ili garniranih jela. Nismo mogli propustiti slatka pića, često uz kap alkohola, da još uvijek nazdravimo zdravlju i sreći svih nas. Ne izbjegavamo hladnjak, za to ogledalo ili težinu definitivno, i veliki luk.

No, nova je godina i s njom puno rezolucija. Često se radi o bacanju kilograma od gore spomenutog uživanja. Tako se u siječnju broj primljenih kalorija smanjuje jednako brzo kao i broj upisanih fitness centara. Vježbamo, jačamo, prolijevamo. Pun energije i odlučnosti. A što nam nedostaje da ga učinimo još boljim? Nakon svega super odijela!

Uskladimo se s drogom! Neka izgleda lijepo kad radimo na tome da lijepo izgleda :-)

Bez obzira volite li biti u središtu pozornosti ili se stopiti u gomilu, sportska kolekcija Desigual nudi "pravi orah" od glave do pete.

Dizajnerski sport

Dizajnerski sport FW18

Dizajn sportske opreme

A budući da se ne samo dame već i džentlmeni žele zadržati u formi, imamo savjet za udobne sportske komade tvrtke Under Armour koji će svaki sportaš obožavati.

Pod oklopom

Pod oklopnom odjećom

Pod oklopnom muškom odjećom

Dakle, naprijed i spustite kilograme, budite u formi i dobro oslobodite endorfine!

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija