+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Ops Predmeti - luksuzni Swarovski u silikonu

  04. 02. 2017      Iz svijeta mode

Niti jedna žena ne bi bila uvrijeđena nekim blistavim nakitom. Swarovski nakit prva je asocijacija koja mi pada na pamet s ovom porukom. Swarovski je poznat po luksuznom, blistavom i pristupačnom nakitu. Swarovski rhinestones danas se koristi i na haljinama ili kao ukras noktiju. Swarovski poznaje apsolutno sve i ne čudi se.

Talijanska marka Ops već je neko vrijeme u našem portfelju različitih brandova . Predmeti su nas impresionirali svojim izvanrednim, a opet jednostavnim materijalom, koji je posebno modificirani silikon ili plastika, od koje ova marka izrađuje svoje proizvode.

A kako biste došli do dna, zamislite da se ta talijanska marka silikonske ljepote sadi s tim neodoljivim kamenjem Swarovski , što svakom nakitu daje još veći luksuz i bezvremenski izgled.

Nemojte pogriješiti, Ops! Predmeti nisu samo plastične narukvice, već i čelične ogrlice ili satovi. Da, dobro ste pročitali, još jedan popularan materijal ove marke je pocinčani čelik koji ne sadrži nikal. Nakit je također pogodan za osobe s alergijom. Dakle, gospodo znaju da morate birati za svoju ženu, jer dolazi Valentinovo;)

Ops! objekti

Ops! objekti

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija