+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Otkrijte čari omotanih haljina

  04. 07. 2014      Iz svijeta mode

Omotana haljina. DVF. Diane von Furstenberg. Oni su u osnovi sinonimi. Vjerujete li da haljina u obliku haljine slavi četrdeset godina?

Diane von Furstenberg ikonski omot Diane von Furstenberg ikonski omot

Prije četrdeset godina Diane von Furstenberg stvorila je apsolutno jedinstvenu haljinu od namotaja koja je uskoro osvojila svijet. Udoban preljev, savršenog kroja koji pokriva sve nedostatke, univerzalna uporaba. Sve to mlada dizajnerica Diane von Furstenberg stavila je u jednu haljinu. Njihov rez je apsolutno sjajan. Dekolte možete regulirati načinom na koji ga oblačite upravo taj dan - za vruće ljetne dane povećavate dekolte, zimi ga možete vezati gotovo za vrat.

Diane von Furstenberg na naslovnici časopisa Newsweek u omotu Diane von Furstenberg na naslovnici časopisa Newsweek u omotu

Dianeina karijera ubrzo je započela i vrti se po svijetu. Priznajmo, tko to nema kod nas kod kuće? Ili barem inovacija omotanih haljina, u obliku raznih lukova i čvorova na struku?

Do danas djeluje pod robnom markom DVF Diane, a ljetna kolekcija u stilu senzualne divljine i dizajna za životinje. DVF više nije samo ogrtač, već i svečana haljina s rukavima, blistavim kaputima i još mnogo toga. Osim klasičnih uzoraka serpentina ili tigra, Diane su inspirirane bojama afričke savane ili svježim uzorkom krzna žirafe.

Svijetle ljetne kolekcije 2014 autorice Diane von Furstenberg Svijetle ljetne kolekcije 2014 autorice Diane von Furstenberg

Nudimo vam šarenu i svježu alternativu omotanim haljinama, u obliku prozračnih ljetnih haljina dizajnirane u mnogim bojama, s impresivnim čvorištem na struku. Čvrsto vezani čvor zanimljivo "razbija" dosadnu liniju uskih haljina, dočarava efekt uskog struka i savršeno se uklapa u svaki lik - baš kao i njihova klasična haljina s prethodnicom u obliku haljine .

Inovacija klasičnih ružičastih haljina - ljetna haljina Desigual u zelenoj boji Inovacija klasičnih ružičastih haljina - ljetna haljina Desigual u zelenoj boji

Ljetna haljina Desigual Uralet u crvenoj boji. Ljetna haljina Desigual Uralet u crvenoj boji.

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija