+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Plastične cipele MEL - nova kolekcija proljeće / ljeto 2014

  26. 03. 2014      Iz svijeta mode

Melissa plastične mirisne cipele svima su vam poznate. Ona dolazi iz Brazila, a mlađa sestra joj je Mel. Plastične cipele Mel su robna marka. To je ekološki prihvatljiva i reciklirajuća marka cipela čije su cipele izrađene od Melflexa koji se dobro prilagođavaju stopalu. Ovo je Melissa patentirana visokokvalitetna i izdržljiva plastika, na koju su dizajneri doslovno njušili. I budite oprezni ako ste među onima koji su se poput nas doslovno zaljubili u slatki Melissov miris, tako da ne morate tugovati. Ovogodišnja kolekcija proljeće / ljeto 2014. prva je u potpunosti mirisna kolekcija ovih zapanjujućih Mel cipela. I ovdje se zamislimo u cijeloj ljepoti.

baleríny Mel Fresh www.botymel.cz balerinke Mel Fresh www.botymel.cz

Cipele Mel Fresh - ove svježe originalne balerinke bez noga koje znate iz prethodne 4 kolekcije. Ovo je najpopularnija vrsta balerina i nose naziv "SVEŽE". To je nastavak prošlogodišnjeg tipa cvijeća koji ove godine ima primjenu srca i lukova, a dostupan je u raznim bojama. Sa srcem ćete naći balerinke u kombinaciji boja: crno-crvena, ružičasto-crna i žuto-crna. S pramcem zatim jednobojno: crno, bež i crveno.

baleríny Mel Milkshake www.botymel.cz balerinke Mel Milkshake www.botymel.cz

Cipele Mel Milkshake - druga vrsta nove kolekcije su stilski prozračne balerinke s rupama u obliku srca i remenom. Gradi se na prošlogodišnjem tipu Meliss pod nazivom Dance Hits, koji je postao najprodavaniji prošle godine. Ove balerinke koje propuštaju zrak su također popularne zbog svoje praktičnosti - uz eleganciju ih možete staviti u torbu. Ovogodišnja kolekcija ima sjajni završetak u kombinaciji boja: crveno-ružičasta, narančasto-bež i plavo-zelena. Za svečanije prigode, tu je Milkshake sa svjetlucavima na površini i dostupan u crnoj, ružičastoj i zlatnoj boji.

baleríny Mel Pop www.botymel.cz Ballerinas Mel Pop www.botymel.cz

Mel Pop Shoes - Današnji treći hit romantična je ženska pop balerina koja krasi elegantni luk na vrhu, ima mat finiš s duginom strukturom, a dostupna je u ružičasto-crvenoj, plavo-bež i crno-sivoj boji. Ostali iz grupe Pop su s cvijetom na vrhu i sjajnom površinom crne i bež-crne boje.

boty na podpatku Mel Raspberry www.botymel.cz Cipele na petu Mel Raspberry www.botymel.cz

Mel Raspberry Shoes - ove luksuzne udobne cipele s petom još su jedna od inovacija. Nastavljaju iz prošlogodišnje kolekcije cipela Melissa Lady Dragon autorice Vivienne Westwood i ukrašene su romantičnim srcem na vrhu. Stvorene su u sivoj boji s crvenim srcem.

baleríny Mel Marshmellow www.botymel.cz balerinke Mel Marshmellow www.botymel.cz

Cipele Mel Marshmellow - još jedna novost u kolekciji za proljeće / ljeto su jedinstvene balerinke Mel peta s naramenicom i prozračnim nožnim šljokicama. Ove elegantne cipele nazivaju se Marshmellow i poput poznatih bombona mekane su i lijepo mirišu. Dostupne su u crno-sivoj boji sa svjetlucavima na površini i narančasto-plavo-bež.

baleríny Mel New Glitter www.botymel.cz balerinke Mel New Glitter www.botymel.cz

Cipele Mel New Glitter - najnovija novost su plastične prozračne balerinke Mel s naramenicom, koje imaju uložak isprekidan motivom sidra i ukrašen je malim zlatnim srcem na vrhu. Dostupne su u crnoj, bijeloj, crvenoj, zelenoj i plavoj boji.

Kolekce bot Mel jaro/léto 2014 www.botymel.cz Kolekcija cipela Mel proljeće / ljeto 2014. www.botymel.cz

Što kažete na novu kolekciju cipela za proljeće / ljeto 2014? Zanimaju vas i ove elegantne i mirisne cipele kod kuće jednostavno nedostaju? Tada ne ustručavajte se i birajte na www.botyMel.cz po vrlo povoljnim cijenama.

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija