+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Plastične cipele Melissa - cipele 4 školjke

  12. 02. 2018      Iz svijeta mode

Ovim člankom želimo vam reći da biste za ovu proljetnu i ljetnu sezonu stvarno trebali kupiti Melissky! Dat ćemo vam nekoliko savjeta zašto Melissa mora imati cipele u vašem ormaru za cipele! Otkrićemo vam sve prednosti ovih plastičnih stilova, koji ih neće skinuti s nogu! A budući da dolazi proljeće i jer je nova Melissa kolekcija za proljeće i ljeto 2018 na mreži, mislili smo da je pravo vrijeme za ove istine. Učinimo to.

cipele Melissa

Cipele Melissa izrađene su od posebnog materijala Melflex koji je dodatno impregniran posebnom parfumiranom esencijom. Ova parfemska tehnologija osigurava da miris cipela nikad ne nestane i štoviše, odiše prostorijom. Melflex materijal je lagan, mekan i prilagodljiv, to je bilo samo nekoliko informacija, poput ovog za početak.

A sada na stvar. Mogli biste reći da su Melissa cipele 4 školjke !

V 1 - Vodootporan

V 2 - Mirisno

V 3 - Prijateljski

V 4 - U skladu s veličinom

  1. Vodootporne su , cipele možete očistiti vodom, čak možete šetati s njima po vodi ;-). Ako idete na more, Melissa japanke ili papuče idealni su za vas. Na primjer, kad lovite lokvu u Melissa balerinkama , to vas nikako ne bi smjelo baciti.
  2. Mirisni su, jer su impregnirani posebnom aromom esencije koju nikad ne ponestane cipela. Radnički nazivamo ovaj specifični miris " mirisom žvakaće gume", jer slatko miriše, poput žvakaće gume koju smo obožavali kao djeca.
  3. Prirodni su . Kao i bilo koja druga plastika, ona se mogu reciklirati ili ekološki prihvatljiva.
  4. Oni su VELIKO LIKO , zahvaljujući posebnom Melflex materijalu , koji je mekan i fleksibilan, jednostavno se prilagođava vašoj nozi, na primjer, može se lako olabaviti i tako vas nikada neće gurnuti.

cipele Melissa

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija