+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Plastične cipele Melissa - nova kolekcija SS 18

  29. 01. 2018      Iz svijeta mode

Evo ga! Proljeće dolazi! Ili ga barem već osjećamo u zraku. Dobili smo novu kolekciju popularnih plastičnih cipela Melissa za proljeće / ljeto 2018. godine i ona nas uvijek prilagođava pravoj proljetno-ljetnoj atmosferi. Nova kolekcija opet je prepuna luksuznih i mirisnih komada koji će ove sezone ponovo biti MUST HAVE. Što nudi ova kolekcija? Naravno, puno originalnih komada, zamislimo ih.

A prije nego što uopće zamislimo nove komade, donosimo nekoliko ključnih točaka koje biste trebali znati o Melissa cipelama. Prvo, izrađeni su od posebnog Melflex materijala koji je vodootporan, lagan, mekan i lako se prilagođava nozi. Drugo, oni su impregnirani mirisnom mirisnom esencijom , podsjećaju na slatku žvakaću gumu, a taj će miris NIKADA, NIKADA i NIKADA nestati. Čak miriše na cijelu cipelu. I treće, većina komada ima ublažen unutrašnji memorijski uložak , tako da su nevjerojatno udobni. Učinimo to.  

Tenisice Melissa

Modno svjetsko čudo, ali apsolutnim vrhom ovogodišnje Melisse kolekcije smatramo ove jedinstvene tenisice. Ovo nisu samo tenisice, one su čarobne. Izrađene su od posebnog plastičnog materijala Melflex , tako da se noga prilagođava, divno mirise i štoviše, imaju tako specifičnu boju da ih možete prilagoditi bilo kojoj odjeći. Pogodan je za sportske odjeće, kao i za elegantnije . Izvrsno će izgledati i za traperice i suknje ili haljine.

tenisice Melissa

Balerinke Melisse

Mogli biste reći da su u ovogodišnjoj kolekciji balerinke gotovo u padu, jer ih nadmašuje veliki broj papuča ili sandala, ali ono što bi bilo na proljeće bez balerinki, ipak vam donosimo nekoliko komada. Naravno, klasične balerinke sa skrivenim klinom, rupom na vrhu i masivnim ukrasom ne smiju nedostajati u raznim bojama. Melisinin neodvojivi dio je i suradnja s dizajnerom Jeanom Jasonom Wuom , što se opet očituje u atipičnim balerinkama. Na kraju, možemo vam preporučiti šiljaste ljepotice s elegantnim naramenicama.

balerinke Melisse

balerine

balerinke Melisse

Sandale Melissa

Dakle, evo nas. Sa apsolutnom sigurnošću možemo vam reći da su sandale 100% IN . Konkretno, ove moćne sandale na platformi s karakterističnim naramenicama. Naravno , Melissa nudi i druge dizajnerske komade u različitim bojama, koje također možete pronaći u našem eshopu.

sandale Melissa

Papuče Melissa

Dakle, ovo je stvarno stil za kraj. Mi volimo papuče, ugodne su. A kad jednom stavite Melisu na noge, nećete je htjeti skinuti. Oni su lijepi, stilski i najudobniji . To je ono što želite! Unutarnja unutarnja memorija i neprestani dizajn jamče vam da ćete ih nositi nekoliko sezona , što se definitivno isplati. Opet možete birati između velikog broja boja i dizajna.

papuče Melissa

papuče Melissa

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija