Extra popust 10 % s kodom EXTRA10 na sve!Završava za 16 sati 34 minuta
+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Plastične torbe JUSTO

  28. 08. 2018      Iz svijeta mode

Na Different.cz bilo je svojevrsne smetnje. A to je sve više plastičnih dodataka. Da objasnim. Ukratko, volimo plastične dodatke, besmrtni su, praktični, stilski i nadasve bezvremenski, pa se nećete iznenaditi da smo za vas opskrbili novu marku. Zove se Ju'sto .

Modni brend Ju'sto dijete je talijanskog dizajnera Emanuela Magenta , koji je svoju ideju primijenio na dobro poznatoj marki O bag . Upravo se on kladio na ljudsku kreativnost i dao život maštovitim plastičnim torbama koje svaka djevojka i žena mogu sastaviti prema vlastitim idejama. S vremenom je, međutim, suradnja s O bagom odlučila krenuti svojim putem, pa je tako i novi brend Ju'sto.

Osim torbica, torbi i ruksaka, Ju'sto nudi i razne modne dodatke poput stilskih satova. Glavni aspekt ove mlade marke je jednostavnost. Što znači da kupac odlučuje o konačnom obliku torbice! Tijela, ručke, unutarnje torbe i dodaci biraju se iz velike raznolikosti različitih boja, dizajna i oblika.

Tijela su izrađena od posebnog i uglavnom laganog plastičnog materijala EVA koji se lako održava. Oblici tijela su elegantni, originalni i čvrsti. Ručke su pričvršćene na tijela vijčanim navojima i to mogu učiniti svi. Torbu možete ukrasiti raznim krznom, privjescima i drugim dodacima koji će vam se najviše svidjeti.

Poput O torbe, Ju'sto ćete ili voljeti ili mrziti. Ali važno je znati da nošenje nije važno dob. Može ga nositi svaka djevojka, dama i dama koja voli neviđene, elegantne i posebno originalne komade s osjećajem detalja i praktičnosti.

Justo

Justo

Justo

Više inspiracije možete pronaći u našem videu na Različitoj TV !

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija