+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Plastični trendovi 2019

  23. 04. 2019      Iz svijeta mode

Plastika je već dugo u modi, sve više u novim oblicima, neki je ne vole, drugi je obožavaju. Plastični nakit, cipele, torbe viču na nas iz mnogih marki, a mi predstavljamo vrhunske komade koji će zadiviti vas i vašu okolicu.

Kako ih kombinirati i uklopiti više plastičnih stvari zajedno, a da ne izgledaju poput hodajuće bočice za kućne ljubimce? Da, stane, nadahni se i bit ćeš zvijezda.

plastična moda

Neizostavni suputnik žena u dobi od 7 godina? Torbu. Ikona na tržištu plastičnih torbica sigurno je svjetski poznati brend sunčane Italije, O bag . Torbice mnogih boja i veličina svaka žena sastavlja po svom ukusu, a to je samo ostvarenje sna.

Ali više ne uživate u torbi? Je li nezadovoljavajuće za vaše bolove u leđima ili ste se samo podlegli trendovima stilskih ruksaka? Za tebe je tu Ju'sto ! Ruksaci s malim džepom, koji se mogu odvojeno nositi kao pismo, svidjet će vam se ne samo njihov oblik, već i lagani i laki za pranje.

Tommy Hilfiger je i ove godine otkrio čari plastike i predstavio prostranu torbu prozirnog dizajna na koju ćete zakisnuti oči!

Torbica Tommy Hilfiger

Kombinacija torbe s cipelama nikad se ne umori, čak i ako to više nije modno pravilo. Za plastične ljepotice, međutim, ne korak dalje. Možete nositi mirisne Melissa balerinke , ugodne cipele od Ipanema ili bezvremenske Crocs cipele .

I kako sve učiniti savršenim? Na kraju krajeva, nakit je i uvijek će biti zamišljena glazura vašeg odijela. Odgovarajte boji vaše plastične torbice i plastičnih cipela i Ops plastične narukvice! Objekti i možete krenuti!

cipele Melissa

O torba

plastična vrećica O vrećica

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija