+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Plivačka sezona 2017

  26. 05. 2017      Iz svijeta mode

Sezona plivanja je ovdje. Očekivano vrijeme za koje smo se naporno pripremali cijelu zimu redovitim vježbanjem i pjevanjem. Uspjeli smo, ali postoji još jedna stvar koju trebamo precizirati. Kupaći kostimi. Odmor pred vratima i samo nam treba novi kupaći kostim, jer je prošle godine preživio samo nekoliko dana kod vode. Pogledajmo što se kupaće kostime nosi ove godine.

Calvin Klein

Obavezni komadi su definitivno ženski kupaći kostimi Calvin Klein . Calvin Klein predlaže bezvremenske kupaće kostime koje definitivno ne možete odgoditi nakon jedne sezone. Nudi asimetrične, ali i klasične krojeve podebljanih i univerzalnih boja. Novost ove godine su kupaći kostimi, koji su ukrašeni karakterističnom gumom koja je odijeljena od cjeline. Izgledaju sjajno na tijelu.

calvin klein

dizel

Originalne kupaće kostime nudi Diesel , modeli u boji, tropski elementi ili dizajn trapera predstavljaju ovu bezvremensku kolekciju. Kupaći kostimi su različitih krojeva, savršeni za svaki lik, tako da imate odličan izbor.

kupaći kostim Diesel

Desigual

Sjajni dizajni mogu se naći i kod marke Desigual , koja se u ovogodišnjoj kolekciji nalazi tenisicama dvostrano, pa tako imate takozvani ženski kupaći kostim Desigual 2 u 1 , i tako uštedite više prostora u koferu, prilikom pakiranja za odmor.

kupaći kostim Dizajn

Muški kupaći kostimi

Gospodo biraju i dvije marke - Calvin Klein i Diesel . Muški kupaći kostim Calvin Klein u obliku kratkih hlača u univerzalnim bojama prikladan je čak i kao kratke hlače za ležerno nošenje. Što se može reći i za Diesel kupaći kostim . Diesel predstavlja kupaće kostime raznih duljina i dizajna.

muški kupaći kostimi

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija