+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Pod oklopom - kako rasporediti odjeću?

  14. 11. 2018      Iz svijeta mode

Ne tako davno, na Different.cz smo postavili novi sportski i modni brend Under Armour. Nedavno smo vam dali osnovne podatke o tome u časopisu Different u članku Under Armour - novom brandu u našem eshopu . U ovom ćemo vam članku reći kako pravilno nositi komade Under Armour, zašto ih nositi i kako ih slojiti.

Brend Armor koristi tri osnovne tehnologije ovisne o vremenskim prilikama za svoju funkcionalnu odjeću.
Prvi je Cold Gear , koji nosite kad je vani hladno i možete trčati ili baviti se bilo kojim zimskim sportovima, čak i ako termometar pokazuje stupnjeve ispod nule.
Drugi je Heat Gear , koji nosite kad je vani vruće, savršeno će vas rashladiti. Logično.
Konačno, All Seasons Gear savršeno će vas zaštititi kad nema ekstremnih vremenskih uvjeta.

pod oklopom


Ako se puno bavite sportom, možda ste živi ili samo ovisni o njemu iz bilo kojeg razloga, to morate znati, za što vjerojatno znate da biste trebali odabrati pravu funkcionalnu odjeću. Tijekom sporta tijelo se zagrijava, tada dolazi do procesa automatske termoregulacije , što znači da se počinje instinktivno hladiti i počnete se znojiti. Znojenje, ponekad može ostaviti tragove mirisa. Tako da nije dobro birati čistu pamučnu odjeću koja samo usisava znoj, ona stvara neugledne kolače i zapravo se ne osjećate ugodno. Potrebno je odabrati funkcionalne komade koji se znoje iz tijela, a upijajući znoj i brzo se isušuju, ostaju lagani i ugodni.

pod oklopom

Kako položiti odjeću ispod oklopa?

  • Prvi sloj bi se trebao idealno prilijepiti uz tijelo, a zove se drugi . Navlaži znoj iz tijela, odmah se osuši i ostaje lagan. Tijelo je, dakle, također suho.
  • Drugi sloj trebao bi vas zagrijati, što je važno da se osjećate ugodno pri bavljenju sportom, jer su vam mišići topli.
  • Treći sloj trebao bi vas zaštititi od utjecaja okoline, poput loših vremenskih prilika.

Inspirirajte se našim videom i nemojte nikoga obeshrabriti od sporta, a posebno ništa. Sport za zdravlje i sreću - endorfin.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija