+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Poklanjamo modne adventske kalendare

  09. 11. 2017      Iz svijeta mode

Božić je ovdje, Božić je ovdje! Osjećate li čari Božića oko nas? Još ne? Zato se pripremite, jer će uskoro izbiti. A zato što ove godine definitivno ne želite podcijeniti ništa, počnite s kupovinom darova na vrijeme, iz udobnosti svog doma i bez stresa. A sada čak imamo i iznenađenje za vas. Pažljivo pročitajte.

Za svaku kupnju veću od 100 USD poklanjamo naše sjajne modne adventske kalendare. A ovo prekrasno božićno vrijeme ove će godine biti još ugodnije.


Promocija vrijedi samo do nedjelje, 12. studenog, tako da ove godine kupite darove na vrijeme i za to dobijte nagradu.

Pa što je s divovskim izborom rublja Calvin Klein ? Divite se, uhvatite i budite seksi. Donje rublje ove marke je fenomen. Ako nemate barem jedan komad u svom ormaru, kao da ga niste. A ako je još nemate, ne oklijevajte. Kvalitetna je, lijepa je, postaje. Ili napiši o tome Djeda Mraza.


Calvin Klein

Još jedan sjajan poklon savjet svakako je Yankee Candle, koji imamo novo za vas u našem eshopu. Možete odabrati između mnoštva različitih oblika i mirisa koji će vaš dom učiniti domom. Zamislite trenutak kućne udobnosti kada zapalite svijeću, uzmete knjigu i upijete opuštenu atmosferu. Sav stres je tu. Miris Yankee Candle oduševit će vas takvim opuštanjem.

Yankee Candle

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija